13.01.2023  |  IT

Skal du opgradere til Dynamics 365 Finance & Operations?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Microsoft Dynamics AX er ved at blive udfaset, og uanset hvilken version du er på, vil supporten på sigt stoppe. Derfor er det vigtigt, at du overvejer din virksomheds næste skridt.

Med tanke på, at Microsoft Dynamics AX er ved at blive udfaset og ikke opdateres automatisk, er det vores klare anbefaling, at virksomheder begynder at kigge på Finance & Operations, som er den fremtidige løsning.

Hos TrueCommerce har vi mange kunder, der enten har opgraderet eller er i fuld gang med at opgradere deres ERP-system. I den forbindelse oplever vi, at der er et stort behov for samtidig at få optimeret forretningsprocesserne, herunder EDI. Står du overfor en opgradering i nærmeste fremtid, vil der være store fordele i, at du kigger på EDI i forbindelse med jeres ERP-opgradering.

Vi har samlet en masse materiale til dig, der gerne vil blive klogere på opgradering til Dynamics 365 FO, læse en kundecase og se vores webinar: Værd at vide, når du skal over på Dynamics 365 FO.

Læs mere på vores hjemmeside og få adgang til alt vores materiale om emnet!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere