13.03.2023  |  E-handel

Skab en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lev op til dine kunders høje forventninger

Dine B2B-kunder har høje forventninger til dig som leverandør. Inden for de seneste årtier er e-handel blevet kæmpe stort, og det gælder også for B2B-markedet. Der er nemlig mange fordele ved at handle online.

Med en B2B-webshop kan du give dine kunder den shoppingoplevelse, som de er vant til at få, når de køber online som privatpersoner. Samtidig får du også en B2B eCommerce-platform, som er udviklet til B2B-segmentet. Vores B2B eCommerce-platform har mere end 300 funktioner, som sikrer, at du kan give dine kunder den bedste købsoplevelse i selv de mest komplekse B2B-scenarier.

Læs mere om, hvordan du skaber en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder her.

WEBINAR: Sådan får du aktiveret den hale af kunder, der ikke er EDI-parate

Hvis du gerne vil vide endnu mere om de fordele, der kommer ved at investere i en B2B eCommerce-platform, så kan du tilmelde dig vores næste webinar om TrueCommerces B2B-webshop.

På webinaret kan du høre mere om, hvad der gør en B2B-webshop unik, og hvorfor en B2B-webshop ikke er det samme som en B2C-webshop. Du får også en demo i TrueCommerces B2B-webshop.

Med en B2B-webshopløsning kan du også tilbyde de kunder, som ikke er koblet op til EDI, at de kan handle hos dig. Hvordan det helt præcist fungerer i praksis, kan du høre vores Product Manager & Presales Engineer, Allan Kay, fortælle meget mere om på et webinar torsdag den 23. marts kl. 10:00 – 10:30.

Tilmeld dig webinaret om TrueCommerces B2B-webshop.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere