30.04.2020  |  Branchenyt

Shuttle-racking - Hvis dit firma overvejer at investere i et kompakt lagersystem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvis dit firma overvejer at investere i et kompakt lagersystem, er shuttle-systemet et godt valg. Det er en kombination af dybdestabling og en fjernbetjent, semi-automatisk kørende platform, der lagrer og henter paller.

I et shuttle-system er der ingen trucks,  der kører rund i reolgangene, og dermed undgår du truckskader på reolsystemet.

En almindelig, manuelt betjent gaffeltruck anbringer robotten i reolsystemet (i den ønskede højde) og robotten placerer pallen på den ledige plads. Shuttle-systemet er velegnet til opbevaring af pladskrævende gods, og kan operere i temperaturer ned til -30 grader.

Med denne kompakte opbevarings-løsning kan du spare lagerplads, og dermed mindske lageromkostningerne.Dette system fjerner behovet for truckgange og udnytter den tilgængelige plads i lageret fuldt ud.

Når først systemet er installeret, kan du opbevare både bulk og blandet gods. Du kan håndtere både LIFO og FIFO, idet der ikke findes de normale begrænsninger som ved opbevaringen i dybdestablings-reoler. 

Shuttle-racking er en perfekt løsning, til en forretning som UniCarriers’ kunde Britvic - en stor producent af sodavand med base i England. Da virksomheden besluttede at opføre et nyt lager, var shuttle-racking et oplagt valg, til at maksimere den disponible plads og samtidigt holde operatørens effektivitet så høj som muligt. 

Se videoen her, for at finde ud af, hvordan vores løsning af materialehåndtering fungerer for dem - måske giver det inspiration til dine egne logistikprojekter.

Og hvis du vil lære mere om, hvordan shuttle-reoler matcher med andre systemer med høj effektivitet, kan du klikke nedenfor, for at få vores gratis lagervejledning. Udfyld blot den korte formular på næste side, og guiden er din.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere