29.11.2021  |  Planlægning

Se den når du vil: Optimer produktionen med AI og digitaliser din forretning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Digitalisering er noget alle snakker om. I dette webinar dykker vi ned i hvordan man kan bruge AI som løftestang for sin digitale rejse i produktionen. I Optilon har vi arbejdet med produktionsplanlægning i mere end 16 år, så vi deler ud af vores erfaring

Vi hører det hele tiden: Digitalisering af forretningen er et must hvis man vil klare sig i den globale verden. Det handler om at effektivisere for at kunne øge væksten og konkurrenceevnen, samtidig med at det styrker virksomheden i markedet.

Se optagelsen når du vil.

Der er mange ting man kan vælge at gøre, men at digitalisere kerneprocesserne i virksomheden er en af de vigtige. Når processer i virksomheden bliver digitaliseret, er der ofte tid og penge af hente, fordi der frigives ressourcer og spares tid på processer, der gentages igen og igen. Det kan betyde markante forbedringer på både top- og bundlinje, da arbejdsgange forbedres og driftsomkostninger reduceres.

I dette webinar kigger vi på hvordan AI kan hjælpe med at digitalisere processerne. Webinaret er meget ”hands on” og man vil kunne følge processen fra start til slut. Her vil man opdage at det faktisk slet ikke er så svært. Tit og ofte er det forestillingsevnen der sætter begrænsningen.

Se optagelsen når du vil.

Hos Optilon har vi arbejdet med digitalisering af produktionen i mere end 16 år. Vores konsulenter har stor erfaring med at analysere behovet og værdipotentialet hos den enkelte virksomhed samt efterfølgende implementere de løsninger, der bedst løser virksomhedens udfordringer.

Vores kunder oplever blandt andet lavere lønomkostninger, øget omsætning, forbedrede leveringstider, større kapacitet og lavere omkostninger.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere