08.04.2016  |  Lager & distribution

Sanistål klar med to lagerstyringskoncepter

To lagerstyringskoncepter fra Sanistål gør, at Hosta Industries sparer tid, penge og produktionsstop.

Sanistål har udviklet to forskellige koncepter til lagerstyring. Det ene, EasySupply, er et kasseopdelt koncept til forbrugsvarer, mens det andet og nyeste, StockMaster, er lavet til at holde styr på virksomhedens skærende værktøjer.

Læs også: Ålsrode trækker optimering i automater

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hos pladefirmaet Hosta Industries har man fundet ud af, at de to lagerstyringssystemer spiller godt sammen:

”Mens EasySupply holder styr på vores lager af forbrugsvarer, har StockMaster styr på vores skærende værktøjer og står i selve værkstedet, hvor maskinarbejderne har let adgang til den. Det betyder, at vi sparer tid på selv at skulle overvåge lagerbeholdningerne og genbestille varer. Brugen af StockMaster betyder også, at vi undgår produktionsstop”, siger Christian Mosevang, direktør i Hosta Industries.

Hosta Industries bruger StockMaster til at holde styr på de mere følsomme og dyre varer som bor, plattere og skærende værktøjer.

-CHM 

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere