04.08.2020  |  Lager & distribution

Samme effektivitet og produktivitet med færre hænder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sådan plukker du flere, fejlfrie ordrer samtidig med at sørge for sikker afstand mellem medarbejderne

HOLD AFSTAND OG FÅ FÆRRE BERØRINGSFLADER
Én medarbejder plukker alle varer uden at gå rundt mellem andre medarbejdere.
Skufferne i Modulas lagerautomater er minimum 1,3 meter bred, og det gør det let at overholde den anbefalede afstand; også selvom du har flere lagerautomater stående side om side. Det er kun operatøren, der rører ved skuffen, og det giver færre overflader at rengøre og disinficere.

SAMME EFFEKTIVITET OG PRODUKTIVITET MED FÆRRE HÆNDER
Faktisk kan en enkelt medarbejder udføre op til 120 pluk i timen, så det kræver færre hænder at ekspedere det samme antal ordrer, og effektiviteten er upåvirket selv ved nedgang i medarbejderstaben eller omorganisering af teams.

HURTIG ROI, HURTIG LEVERING
Virksomheder ser ROI på alt fra 6 til 18 måneder med Modulas lagerautomater - afhængig af projektets størrelse. Lagerautomaten kan være leveret, installeret og fyldt med varer indenfor gennemsnitlig 8 uger fra du lægger ordren til det øjeblik lagerautomaten er i drift.

>> Kan en lagerautomat betale sig? Få en kapacitetsberegning af dit lager >>

 
OPLÆRING PÅ 30 MINUTTER
Indenfor 30 minutter kan enhver sikkert og produktivt betjene en Modula lagerautomat. Derfor er effektiviteten upåvirket; selv ved nedgang i medarbejderstaben eller omorganisering af teams.

ØG PRODUKTIVITETEN OG FØLG MED NÅR SALGET STIGER
Lagerautomater er den perfekte løsning til webshops og virksomheder med stigende salg, for de øger din produktivitet og reducerer cyklustid i ekspeditionen. Lysindikatoren viser hurtigt placeringen af den rigtige vare i skuffen, mens dobbelte skuffer giver endnu højere plukkehastighed.

OVERVEJ DIN LEVERANDØRSTRATEGI
Det er tid til at overveje en just-in-time supply chain og sikkerhedslager hos dine nøgleleverandører. Gå efter en strategi med flere leverandører, specielt på nøglevarer og brug Modulas WMS til at styre beholdningen på dit lager.

>> Sandt eller falsk: 6 fordomme om lagerautomater >>

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere