06.11.2019  |  Branchenyt

Salgskonsulent gør comeback hos Fyns Kran Udstyr

I en årrække har Dennis Bo Bank fungeret som salgskonsulent for Fyns Kran Udstyr i det østjyske, pr. 1 oktober er han tilbage i en ny rolle som salgskonsulent, hvor han skal tage sig af udvalgte kunder i Jylland og på Fyn.

Han er en dygtig konsulent med masser erfaring og branchekendskab, så derfor er rigtig glade for, at vi igen har Dennis ’ombord’ hos os.

Du kan kontakte Dennis på:
Mail: dbb@fku.dk
Telefon: 29 36 11 18.

Dennis skal arbejde sammen med vores andre dygtige salgskonsulenter. På Fyn og i Sønderjylland er det Stefan Demant Nielsen, Søren Kirkegaard mens det er Bo Anderloni i Østjylland og Jens-Erik Jensen i Vestjylland, og på Sjælland sidder vores kompetente salgskonsulenter Casper Ryltoft Christensen og Frank Nørlem klar til at tage sig af vores kunder i Østdanmark. Samtidig får de hjælp vores øvrige salgskoordinatorer og Handling-team. Du finder dem alle her.

Fyns Kran Udstyr dækker hele Danmark, og vi har et stærkt hold af kompetente og erfarne salgskonsulenter, som er klar til at tage sig af vores kunder. Ring til os på 70 15 20 15, vi sidder klar ved telefonen eller besøg fyns-kran.dk og få dit personlige login her.

Mere fra Fyns

Fyns Kran Udstyr

Marketing

Se profil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere