A-Safe ApS

www.asafe.com

Branche/Sektor:

Lagerindretning

Om

A-SAFE er opfinder og producent af polymer sikkerhedsbarrierer, der bliver brugt i hele verden og tilbyder  omkostningsbesparende beskyttelse af personer bygninger, og udstyr.

A-SAFE barrierer er lavet af en patenteret polyolefin blanding kaldet Memaplex TM, der gør dem i stand til at absorbere og sprede stød fra køretøjer eller andet, hvorved materiel, personer og maskineri beskytte…

Læs mere  

Om

A-SAFE er opfinder og producent af polymer sikkerhedsbarrierer, der bliver brugt i hele verden og tilbyder  omkostningsbesparende beskyttelse af personer bygninger, og udstyr.

A-SAFE barrierer er lavet af en patenteret polyolefin blanding kaldet Memaplex TM, der gør dem i stand til at absorbere og sprede stød fra køretøjer eller andet, hvorved materiel, personer og maskineri beskyttes effektivt. På den måde opnås store besparelser i vedligeholdelse, udskiftning af barrierer og i det hele taget den tid produktionen må stå stille pga. eventuelle skader.

A-SAFE produkter er grundigt FEA testet via et internt Research & Development team, og samtidig uafhængigt verificeret af TÜV. Sikkerhedsbarriererne er derfor et kæmpe spring fremad for moderne sikkerhedspraksis, og kravene til den moderne arbejdsplads.

A-SAFE produkter er blevet bedømt som værende de bedste over hele verden af klienter som Nestlé, Coca-Cola, BMW, 3M, Heathrow Airport, Unilever, Amazon, Heineken og Jaguar-Land Rover.

Firmaet blev stiftet i Halifax, UK, i 1984, og har nu kontorer i hele verdenen.

A-SAFE udvikler jævnligt skræddersyede løsninger til kunderne, der kan løse individuelle problemstillinger indenfor sikkerhed og overholdelse heraf.

A-SAFE er de eneste som er testet i henhold til PAS 13, og de eneste som er FDA godkendt.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere