27.01.2020  |  Branchenyt

Søstrene Grenes Import A/S vælger AGR Nordic A/S, som leverandør af deres nye allokeringsværktøj til NAV.

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Nordics Inventory Optimiser blev endnu engang valgt som den fortrukne løsning.

Søstrene Grene er en af Danmarks mest populære detailkæder med butikker over hele Europa og i Asien. I dag tæller kæden mere end 250 butikker fordelt på 16 markeder. Hos Søstrene Grene er der stor fokus på kvalitet og design til skæve priser, og søstrene tilbyder produkter inden for en lang række kategorier såsom bolig & interiør, hobby & DIY, køkken, gaveartikler og -indpakning. Alt sammen i det vidunderlige univers, hvor de to karakterer Anna og Clara byder gæsterne indenfor til en helt særlig kundeoplevelse.

AGR skal levere en løsning som skal stå for allokering til alle Søstrene Grenes butikker i rette mængde på det rette tidspunkt, som baseret på historisk salgsdata, vendes til et salgsforecast. Systemet vil være koblet op imod eksisterende NAV med LS Retail overbygning, så man sikrer at man har data helt ude fra butiks leddet.

AGR Nordics webbaserede Inventory Optimiser og dets unikke S&OP tool anvendes af store og mellemstore virksomheder til forbedring af servicegraden og samtidig reduktion af lagerbindingen. Sammen med det specialudviklede Manage-by-Exception rapportmodul holder systemet øje med afvigelser, der kræver fokus, samt giver et godt overblik over performance i hele kæden til såvel brugerne samt til ledelsen.

For mere information se www.agrnordic.com eller kontakt os på 7022 7100

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere