24.06.2021  |  IT

Sæt X i kalenderen: Inspirationsdag v/TrueCommerce

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for vores kunder og andre med interesse for elektronisk samhandel.

Som altid byder dagen på seneste nyt fra TrueCommerce og markedet for digitalisering, indlæg fra andre virksomheder og netværk. 

Blandt dagens hovedtemaer er salg gennem flere online kanaler fra én samlet platform (Unified Commerce), herunder integration af dit ERP-system til online markedspladser, B2B webshop og PIM.

Denne form for omnichannel-salg er kommet højst på agendaen for rigtigt mange producenter, detailvirksomheder og grossister inden for det seneste år, og en chefstrateg fra TrueCommerce vil præsentere de vigtigste trends på markedet, og hvordan TrueCommerce understøtter dette stigende behov for onlinehandel. 

Der vil naturligvis også være nyt fra EDI-verden, herunder seneste / kommende lovkrav til digital dokumentudveksling, og hvilke krav det stiller til jeres virksomhed, hvis I ønsker at handle med globale leverandører og kunder.  

Den endelige agenda følger efter sommerferien, men sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Arrangementet afholdes i både Århus og København. Agendaen er den samme, så du kan tilmelde dig det arrangement, som passer dig bedst:

Dato: Tirsdag 26. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Smedien, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C
Klik her for at tilmelde dig

Dato: Torsdag 28. oktober 2021 kl. 9.00-13.00
Sted: Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2 - 4, DK-1577 København V
Klik her for at tilmelde dig

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere