31.05.2022  |  Branchenyt

Sådan styrkes varestyring og leverandørrelationer med Slim4

Indhold fra partner Hvad er dette?

Breakfast Club på SDU

Breakfast Club: Sådan styrkes varestyring og leverandørrelationer med Slim4

Dette Breakfast Club-møde sætter fokus på strategiske værktøjer til leverandørstyring, der bygger på data i Slim4. Mødet er tænkt som et fagligt forum til dig, som ønsker inspiration til, hvordan indkøbsarbejdet kan optimeres ved brug af Slim4.
På mødet vil følgende fire temaer bliver behandlet:
1) Kategorisering af leverandører
2) Styring af lead-time for indkøbte varer
3) Generering af indkøbsforecast og hvordan det kan styrke leverandørrelationer
4) Tæt overvågning af varer i et livscyklusperspektiv.

Mødet faciliteres Erik van Vliet, forretningskonsulent hos Slimstock Danmark, Peter Malling, kommerciel ansvarlig hos Slimstock Danmark og Jan Stentoft, professor, SDU.

Breakfast Club afholdes den 08/06 2022 kl. 08:00 - 10:00 på Syddansk Universitet, Universitetsparken 1 i lokale 61.01, 6000 Kolding. Tilmeld dig ved at sende en mail til Peter Malling på p.malling@slimstock.com - vi glæder os til at se dig!


(Billedet er fra et tidligere arrangement på SDU)

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere