09.03.2020  |  Branchenyt

Sådan sikrer du optimal lagerdrift med den rette plukkeproduktivitet - og sparer penge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ordreplukningen er ofte det dyreste led i lagerdriften - hvilket de fleste lageransvarlige kan skrive under på. Plukkeopgaver er en arbejdskrævende aktivitet og valget af dit udstyr har selvfølgelig stor betydning. Af- og pålæsning udløser naturligvis om

Dine bestræbelser på at indføre mere effektive plukkeprocedurer vil derfor have stor indvirkning på de samlede omkostninger. Formålet med ordreplukning er kort sagt at skabe et så produktivt system som muligt, så ordreplukningen gøres mere glidende.

Produktivitet kan betragtes som resultatet af "værditilførende aktiviteter", såsom indsamling af de korrekte artikler, forebyggelse af fejl, overholdelse af tidsfrister – overfor basale driftsparametre som arbejdskraft, udstyr, drift og administration.

I et højproduktivt og højeffektivt ordreplukkesystem anvendes færre ressourcer, mens plukkeværdien fastholdes eller udvikles.

Men hvordan kan du forbedre produktiviteten ud fra denne definition? Det enkle svar hedder korrekt og hurtig ordreplukning under anvendelse af så få ressourcer som muligt – dette er dog lettere sagt end gjort.

Et enkelt sted at tage fat er antal plukkede varer per cyklus – vi har lavet et faktablad over de forskellige muligheder, samt deres effekt på bundlinjen.

Er du på jagt efter inspiration til at øge produktiviteten, er det bare at åbne faktabladet ved at klikke på linket her.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere