01.07.2020  |  Planlægning

Sådan holder du dine langtidsudgifter under kontrol

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ejerskabet af dine trucks og lagermaskiner kan i visse operationer med fordel konverteres til en langtidsløsning. Læs mere her!

I takt med at dine trucks har udført flere års hårdt arbejde, vil det oftere blive nødvendigt med service og udbedring, der vil være mere nedetid, og måske kommer du ud i en situation, hvor du skal beslutte, om maskinen skal erstattes, om den skal pensioneres, eller om den skal flyttes til andre opgaver. Alle de førnævnte ting vil være forbundet med udgifter, som er svære at forudsige, før uheldet er ude.

Man kommer langt med god planlægning, for at afbøde disse risici, men hvis du vil holde disse langsigtede omkostninger under kontrol, så du ikke behøver bekymre dig omkring uforudsete udgifter i fremtiden, kan leasing (også kaldet langtidsleje) være det rigtige valg for dig.

Når du indgår og underskriver en leasingkontrakt, kender du dine månedlige betalinger fra dag 1 og indtil aftalen ophører, og det individuelle serviceniveau er ofte inkluderet i prisen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser, da den månedlige ydelse forbliver den samme gennem hele kontraktens løbetid.

Og hvad endnu bedre er, at når din kontrakt udløber (typisk efter tre, fire eller fem år – dette kan variere), kan kontrakten fornyes. Det betyder som oftest, at dine maskiner vil blive erstattet med helt nye - så udover at få opdateret til maskiner, som har den nyeste teknologi og designmæssige forbedringer, bevirker det også, at du undgår at skulle konfronteres med større vedligeholdelses-udgifter, som typisk opstår, når trucken har kørt i en del år.

Lyder dette attraktivt? Hvis du overvejer at udskifte dele af eller hele din flåde, eller at tilføje nye maskiner, er det en god idé at undersøge mere om leasing. Klik her og få vores gratis PDF leasing-guide, som du kan dele med dine kolleger og chefer. Den er en god hjælp til, hvis du er i tvivl om, hvad der er den rette beslutning for dig. 

Hvis du er klar til at tage det næste skridt, kan du klikke her og komme i kontakt med vores leasing-afdeling. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere