21.06.2022  |  SCM 4.0

Sådan får du styr på din forsyningskæde

Indhold fra partner Hvad er dette?

AGR Dynamics hjælper dig med at strukturere det kaos, der naturligt opstår, når man driver forretning med forecasting, scenarieplanlægning, afvigelsesstyring og lageroptimering.

Det er ikke let at være grossist, detailhandler eller distributør i denne usikre tid med genopretning efter pandemien og Ruslands invasion af Ukraine. Det er hårdt arbejde at balancere udbud og efterspørgsel til at begynde med – selv i de mest velfungerende økonomier. Der har altid været usikkerheder forbundet med håndteringen af forsyningskæder på både udbudssiden og efterspørgselssiden – det er ganske enkelt en del af det at drive forretning.

I dag ser vi ikke desto mindre fuldstændige afbrydelser i forsyningskæden, som nødvendiggør en langt større indsats inden for indkøb, planlægning og indkøbsbeslutninger samt et større behov for et system til styring af hele forsyningskæden.

Forecasts danner grundlaget for de vigtigste planlægningsbeslutninger, da de udgør rammen for, hvor stor lagerbeholdningen skal være, og hvor meget der skal indkøbes. AGR Dynamics integrerer disse områder, så du kan få mere tid til at fokusere på de vigtigste opgaver i dag – nemlig at håndtere forsyningskædens produktstrøm.

I en verden, der er præget af risiko, er behovet for scenarieplanlægning og afvigelsesstyring stort. Excel er stadig dominerende i mange virksomheder, og mange planlæggere laver stadig beregninger med forskellige datasæt og føjer nye makroer og regler til arbejdsbogen hver gang. Alt dette er meget tidskrævende, og der er altid en risiko for, at en medarbejder støder på en korrupt fil, hvilket kan være katastrofalt for enhver virksomhed. 

Behovet for en løsning til forecasting, planlægning og lageroptimering er derfor større end nogensinde før. I over 20 år har AGR Dynamics leveret en effektiv forsyningskædeløsning, der gør det muligt for virksomheder hurtigt og nemt at strømline deres lagerbeholdning, øge produktiviteten og eliminere spild i forsyningskæden.

Vores løsning kan bruges med alle ERP-systemer og i mange forskellige brancher. Vi lancerede for nylig en særlig cloud baseret løsning, som er en brugervenlig og omkostningseffektiv tilføjelse til NAV og D365 Business Central, specielt udviklet til grossister og distributører. Den omfatter: Lagerplanlægning, automatisk forecasting, integreret indkøbsordreberegning og automatisk bestilling, afvigelsesrapportering, flerdimensionel ABC-analyse kombineret med serviceniveaustyret sikkerhedslagring, containeroptimering og meget mere – alt sammen inkluderet i en månedlig fast betaling uden skjulte omkostninger. 

Med denne løsning håber vi at kunne hjælpe vores kunder med at gøre deres forsyningskæde til en konkurrencemæssig fordel og opnå et højere niveau af præcision og effektivitet. Når virksomheder automatiserer de ensformige manuelle opgaver og processer, kan deres team frigøre tid og bruge deres færdigheder på mere værdifulde opgaver, f.eks. styring af leverandør- og/eller kunderelationer, og dermed udvikle værdikæden undervejs.

Få styr på din forsyningskæde med AGR Dynamics

Læs mere på: agrdynamics.com

Mere fra AGR Dynamics A/S

AGR Dynamics A/S

www.agrdynamics.com

I mere end 20 år har AGR arbejdet med at styre vareflowet, automatisere opgaver, eliminere spild i Supply Chains og som et resultat heraf forbedre virksomhedernes bundlinje i hele Europa og Nordamerika. Vores stærke Inventory Optimization Software gør det uforudsigelige forudsigeligt, så man opnår synlighed og kontrol. Vores løsning, som er udviklet til det…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere