15.01.2021  |  Lager & distribution

Sådan binder du alle lagerets processer sammen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få indsigt i, hvordan du kan binde alle lagerets processer sammen og optimere hele lagerets udgående logistik.

I WMS-systemet LOGIA er det muligt at opsætte en fælles prioritering for alle processer i lagerets udgående logistik. Prioriteringen kan fx baseres på fragtmændenes afhentningstidspunkter og drop-off lokationer på den enkelte fragtmands rute. Dét optimerer logistikken og binder alle lagerprocesserne sammen - fra ordreudvælgelse til afhentning.

Ordrernes plukketidspunkter prioriteres automatisk ud fra de enkelte fragtmænds afhentningstidspunkter. LOGIA beregner fragtprognoser over forsendelsens forventede omfang. Disse sendes automatisk til fragtmændene inden afhentning, så de ved, hvor mange vogne, der skal sendes. Fragtprognoserne angiver derudover, hvor meget rankeplads forsendelsen tildeles i forsendelsesområdet.

Drop-off lokationerne på fragtmændenes ruter er derefter bestemmende for, hvordan de færdigpakkede ordrer oprankes i forsendelsesområdet, og den rækkefølge ordrerne læsses i. Det betyder, at forsendelsesområdet udnyttes optimalt hen over dagen, og at fragtmanden hurtigt og let kan læsse lastbilen og levere ordrerne hos kunden.

Logimatic afholder webinar, hvor du kan høre mere om, hvordan hele den udgående logistik bindes sammen, og hvilke fordele det giver. Webinaret afholdes torsdag d. 4. februar kl. 10.00.

Læs mere og tilmeld dig her

Deltagelse er gratis.

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere