18.08.2022  |  Lager & distribution

Rygnet: en effektiv og sikker montering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det unikke design af vores antikollaps gitter forhindrer varer i at falde ud og forårsager personskade eller skade på gods under. Stål gitteret er monteret på bagsiden eller på siden af pallereolen.

Panelerne samles sædvanligvis udefra med klemmer og pladeskruer. Dette reducerer montagetiden betydeligt, sammenlignet med traditionelle bolte og møtrikker. Konstrueret i et murværk mønster for yderligere styrke er pladerne derefter boltet sammen til dannelse af den ønskede bredde og højde. Højderne fås i intervaller på 100 mm, bredden af ​ende panelerne er skåret til at passe på stedet og færdig gøres ved at bruge tilpasningskits.

Fås i tre maskestørrelser.

38 x 97 mm, til normale omstændigheder.

18 x 97 mm, til automatiserede lagre, der opfylder sikkerhedskravene i en sikkerhedsafstand på 120 mm i henhold til EN ISO 13857: 2008 tabel 4.

18 x 25 mm, til aerosol lagre.

Vi tilbyder også følgende tilbehør til at supplere vores bag, side og front gitter:

Opretstående udvidelser – der er mulighed for at forlænge stolper, hvis gitteret skal være højere end standard.

Tilpasningskit – hvis man ønsker større åbning end standard.

Overfladebehandling – alle standard dele er galvaniserede (8-25 um) til brug indendørs. De er også tilgængelige pulverlakeret i alle RAL-farver.

Mere fra Kaatech

Kaatech

www.kaatech.dk

Vi skal alle kunne færdes sikkert på vores arbejdsplads – beskyttet både aktivt med effektiv adskillelse af gående og kørende trafik, sikre omgivelser, godkendte hjælpemidler og passivt med regelsæt, der sikrer mod og forebygger ulykker. Ikke kun fordi loven foreskriver det, men ganske enkelt fordi det er sund fornuft

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere