15.09.2021  |  Branchenyt

Robot Nordic bliver ny certificeret UR-integrator i Danmark

Robot Nordic, der ligeledes har hovedkontor i Odense, er blevet udpeget som certificeret integrator af cobots fra Universal Robots.

”Vi har haft et tæt samarbejde med Robot Nordic gennem årrække, og vi er dybt imponerede af virksomhedens dedikation og vilje til at gå et ekstra skridt for kunden. Robot Nordic har samtidig ansat en række specialister med dybe kompetencer inden for UR-produkterne”, fortæller Michael Hjertebjerg, der er landechef for Universal Robots i Danmark, om hvorfor virksomheden har udnævnt Robot Nordic til certificeret integrator af sine cobots.

”Derfor får kunderne også en ekstra tryghed for, at de vælger den rigtige automatiseringspartner, og vi derfor meget glade for at kunne udnævne Robot Nordic som certificeret integrator, såkaldt UR CSI”, fortsætter han.

Hos Robot Nordic ser man store perspektiver i certificeringen.

Læs også: Universal Robots lancerer certificering til danske uddannelsesinstitutioner

”Vi er ovenud begejstrede over udnævnelsen som UR CSI. Vi har haft fuld fart på de sidste år, og vi har prioriteret hver enkelt kundes projekt meget højt. Vi har derfor ikke haft helt så stort fokus på vores egen markedsføring, og vi håber, at certificeringen kan være med til at skabe ekstra opmærksomhed om vores virksomhed”, siger Anders Martiny, CEO i Robot Nordic.

Udnævnelsen af Robot Nordic sker i samarbejde med BILA, der er distributør af UR cobots i Danmark. BILAs kunder vil således også drage nytte af adgangen til en ny UR CSI. Universal Robots har tidligere udpeget tre CSI´er i Danmark, og adgangen til certificerede integratorer er således styrket.

Internationale perspektiver for Robot Nordic

Robot Nordic har udover Danmark i dag også kunder i Norge, Sverige, Finland og Kina. Selv om udnævnelsen i første omgang kun gælder i Danmark, ser Robot Nordic det som anerkendelse, der kan åbne nye døre i udlandet.

”Universal Robots er det første brand, virksomhedsledere tænker på, når de overvejer automatisering. Det er velkendt teknologi, som fungerer. Udover at vi har det kendte produkt på hylderne, kan vi nu også dokumentere vores kompetencer. Det vil helt klart åbne nye døre i udlandet, hvor automatisering står højt på agendaen”, siger Anders Martiny.

Læs også: Skoler køber robotter som aldrig før

Robot Nordic ser ifølge Anders Martiny også frem til øget momentum i forlængelse af den globale automatiseringstrend, hvor flere virksomheder hjemtager produktion for at sikre forsyningskæder og styrke fleksibiliteten.  

”Væksten buldrer afsted, og mange virksomheder kigger efter nye måder at øge produktiviteten. De fleksible cobots fra UR er det naturlige valg i den automatiseringsbølge, som ruller afsted på den anden side af pandemien. Cobots giver et bedre arbejdsmiljø og styrker væksten. Nu kan vi som UR CSI hjælpe endnu flere med på bølgen”, afslutter Anders Martiny.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere