10.03.2022  |  Branchenyt

RELEX Solutions samler detailhandels- og supply chain eksperter den 5. maj 2022

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom med til RELEX Live og oplev spændende oplæg fra bl.a. Logistiskdirektøren hos Nomeco, Matas’ Supply Chain Manager og Ledelsesrådgiver Christian Ørsted. Dagen byder på inspiration og gode muligheder for vidensdeling med andre eksperter i branchen.

Det er en stor glæde at kunne præsentere en række inspirerende talere ved årets seminar.

Oplev Christian Ørsted, der i et højaktuelt foredrag om fatale forandringer vil give dig et kritisk indblik i bagsiden ved moderne ledelse. Et emne der er nødvendigt at tage stilling til, når man oplever uforudsigelighed og forandringer i arbejdslivet og ønsker nye perspektiver til at løse nutiden og fremtidens store udfordringer. Og hvem gør ikke det i en denne tid?

Johnny Rolsted fra Matas vil fortælle om deres spændende rejse fra at drive 280 individuelle butikker manuelt, til i dag - 10 år senere, hvor alt supply chain styres centralt ved hjælp af en automatiseret og effektiv IT-løsning, og på samme tid påbegynde omni channel med et yderst succesfuldt resultat.

Per Hansen, Logistikdirektør hos Nomeco, er systemejer på den RELEX-løsning, der optimerer hele supply chain’en for Nomeco og deres VMI-kunder, og hermed sørger for optimalt vareflow og velafstemte lagre på Nomeco’s grossitlagre og ca. 350 danske apoteker. Hør erfaringerne fra Danmarks foretrukne lægemiddelgrossist omkring implementering af en ny, central platform med stort aftryk både internt hos Nomeco og hos deres kunder, apotekerne – midt under Corona-epidemien.

Michael Falck en af RELEX' 3 grundlæggere, der i dag står i spidsen for vores amerikanske kontor, giver sit syn på hvad der rør sig i detailhandlen og RELEX' visioner om styrket samarbejde mellem forhandlere og leverandører.

Dagen afsluttes med en indsigtsfuld paneldebat mellem dagens talere.

Tilmelding til arrangementet er nødvendigt, og der er tale om begrænsede pladser.

Tilmeld dig her 

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at drive rentabel vækst på tværs af salgs- og distributionskanaler ved at maksimere kundetilfredshed og minimere driftsomkostninger. Vores markedsledende integrerede platform til supply chain & retail planning hjælper detailhandlere og produktionsvirksomheder med at koordinere og optimere efters…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere