01.08.2019  |  Branchenyt

RELEX etablerer samarbejde med AutoZone

Indhold fra partner Hvad er dette?

Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen

Atlanta – 1. august 2019. RELEX Solutions, som er den førende virksomhed indenfor detailplanlægningsløsninger, har annonceret et nyt partnerskab med AutoZone, den største forhandler og ledende distributør af autoreservedele og tilbehør i USA. RELEX skal varetage forecasting og vareforsyningsløsninger for AutoZone’s distributionscentre.

Partnerskabet vil bidrage til at AutoZone kan forbedre deres lager placeringer og forecast præcision, samt implementere ’best practices’. RELEX Solutions vil automatisere processer og hjælpe med at introducere mere innovative og tidsbesparende tiltag på tværs af AutoZone’s supply chain.

“Vi er meget spændt på denne mulighed for at opnå større indsigt i vores eksisterende data og bruge det til bedre og mere informative beslutninger,” siger Mitch Major, Senior Vice President, Supply Chain, Customer Satisfaction hos AutoZone. “Vores partnerskab med RELEX vil hjælpe os med at opnå større gennemsigtighed, mens vi også optimerer vores forecasting og vareforsyning samt forbedrer vores kunders oplevelser.”

“Vi er begejstret over at have muligheden for at påbegynde et partnerskab med AutoZone, og ser frem til at assistere dem i at finde nye måder hvorpå de kan være innovative, fokusere på deres kunder og få en mere effektiv værdiskabelse,” siger Michael Falck, President, North America hos RELEX.  “RELEX er yderst kvalificeret til at imødekomme de forhindringer som store organisationer med omfangsrige sortimenter og en fast stigende efterspørgsel står over for. Vi ser frem til at udvikle et tæt partnerskab med AutoZone mens vi arbejder mod et fælles mål.”

Om AutoZone

D. 4. May 4, 2019, kunne amerikanske AutoZone optælle en total sum på 6.287 butikker. 5.686 butikker spreder sig ud over alle 50 stater i USA., samt Columbia og Puerto Rico. Yderligere 576 butikker er lokaliseret i Mexico, og 25 butikker i Brasilien.

AutoZone er den førende forhandler og distributør af autoreservedele og tilbehør i USA. Hver AutoZone butik fører en omfattende produktportefølje for biler, SUVer, og varebiler, inklusiv nye og rekonstrueret bildele, vedligeholdelsesdele, tilbehør, og lignende produkter. Mange butikker sælger og leverer også til lokale, regionale og nationale autoværksteder, bilforhandlere, servicestationer, samt til den offentlige sektor. Produkterne sælges desuden på www.autozone.com. Medens de også forvalter deres ‘ALLDATA brand diagnostic and repair software’ gennem: www.alldata.com.

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere