01.08.2019  |  Branchenyt

RELEX etablerer samarbejde med AutoZone

Indhold fra partner Hvad er dette?

Amerikanske AutoZone samarbejder med RELEX Solutions om forecasting og optimering af vareforsyningen

Atlanta – 1. august 2019. RELEX Solutions, som er den førende virksomhed indenfor detailplanlægningsløsninger, har annonceret et nyt partnerskab med AutoZone, den største forhandler og ledende distributør af autoreservedele og tilbehør i USA. RELEX skal varetage forecasting og vareforsyningsløsninger for AutoZone’s distributionscentre.

Partnerskabet vil bidrage til at AutoZone kan forbedre deres lager placeringer og forecast præcision, samt implementere ’best practices’. RELEX Solutions vil automatisere processer og hjælpe med at introducere mere innovative og tidsbesparende tiltag på tværs af AutoZone’s supply chain.

“Vi er meget spændt på denne mulighed for at opnå større indsigt i vores eksisterende data og bruge det til bedre og mere informative beslutninger,” siger Mitch Major, Senior Vice President, Supply Chain, Customer Satisfaction hos AutoZone. “Vores partnerskab med RELEX vil hjælpe os med at opnå større gennemsigtighed, mens vi også optimerer vores forecasting og vareforsyning samt forbedrer vores kunders oplevelser.”

“Vi er begejstret over at have muligheden for at påbegynde et partnerskab med AutoZone, og ser frem til at assistere dem i at finde nye måder hvorpå de kan være innovative, fokusere på deres kunder og få en mere effektiv værdiskabelse,” siger Michael Falck, President, North America hos RELEX.  “RELEX er yderst kvalificeret til at imødekomme de forhindringer som store organisationer med omfangsrige sortimenter og en fast stigende efterspørgsel står over for. Vi ser frem til at udvikle et tæt partnerskab med AutoZone mens vi arbejder mod et fælles mål.”

For mere information kontakt

Rikke Diget Fuglsang

Marketing Koordinator, RELEX Solutions

Telefon: 26 21 33 93

E-mail: Rikke.diget@relexsolutions.com

Om AutoZone

D. 4. May 4, 2019, kunne amerikanske AutoZone optælle en total sum på 6.287 butikker. 5.686 butikker spreder sig ud over alle 50 stater i USA., samt Columbia og Puerto Rico. Yderligere 576 butikker er lokaliseret i Mexico, og 25 butikker i Brasilien.

AutoZone er den førende forhandler og distributør af autoreservedele og tilbehør i USA. Hver AutoZone butik fører en omfattende produktportefølje for biler, SUVer, og varebiler, inklusiv nye og rekonstrueret bildele, vedligeholdelsesdele, tilbehør, og lignende produkter. Mange butikker sælger og leverer også til lokale, regionale og nationale autoværksteder, bilforhandlere, servicestationer, samt til den offentlige sektor. Produkterne sælges desuden på www.autozone.com. Medens de også forvalter deres ‘ALLDATA brand diagnostic and repair software’ gennem: www.alldata.com.

Om RELEX Solutions

RELEX Solutions er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem lokaltilpassede sortimenter, profitabel indretning af butikslokaler, præcise forecasts og automatisk genopfyldning samt optimeret mandskabsplanlægning.

Vores SaaS-løsninger leverer hurtig tilbagebetaling og kan bruges som en samlet detailplanlægningsløsning. Dette muliggør tværfunktionel optimering af kerneprocesserne: kategori, forsyningskæde og butiksdrift. RELEX gør det muligt for virksomheder at planlægge bedre, sælge mere og mindske spild, uanset hvor hurtigt markedet ændrer sig.

Vi er et brand der er til at stole på og RELEX Solutions leverer løsninger til en stærkt voksende kundegruppe. Her i blandt flere førende virksomheder, som Coop Danmark, FTZ, WHSmith, Home Depot, og Morrisons og Rossmann, og vi har kontorer i Nordamerika og Europa.

Mere information: www.relexsolutions.com

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

www.relexsolutions.com

RELEX Solutions leverer sammenhængende planlægningsløsninger til detailhandlere som giver enestående resultater for kunder i hele verden. RELEX Solutions er dedikeret til at hjælpe virksomheder med at forbedre deres konkurrenceevne gennem lokaltilpassede sortimenter, profitabel indretning af butikslokaler, præcise forecast og automatisk genopfyldning samt op…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere