30.09.2020  |  Innovation

Panasonics L.I.V.E-serie viser vejen for virtuelle innovationer i broadcast- & medieindustrien

Indhold fra partner Hvad er dette?

L.I.V.E.-serien virkeliggør Panasonics vision om at forme fremtiden inden for broadcasting ved hjælp af Smart Live Production-konceptet.

København den 30. september 2020 - Panasonic lancerer i dag L.I.V.E.-serien – en videoserie på fem episoder, der inspirerer til, hvordan live-produktionsudfordringer kan løses ved at tænke i nye kreative baner. Episoderne løfter sløret for de banebrydende funktioner i Panasonics produkter inden for virtuelle studier og til at håndtere udfordringerne ved live-produktion i en hurtigt skiftende industri. Panasonic Live Integrated Video Experience (L.I.V.E.) er optaget sammen med europæiske partnere i fire forskellige studier og er rettet mod industriinsidere, der ønsker at udnytte den nyeste broadcast- og produktionsteknologi samt teknikker til at designe deres eget virtuelle studie.

De udfordringer, der behandles i serien, inkluderer styring af overgangen til fjernproduktion og de nødvendige ændringer i arbejdsgange, forbedring af produktionsværdien af live-streamet indhold og inddragelse af VR- og AR-teknologier.

”Vi befinder os i en tid, hvor udviklingen går afsindig stærkt i branchen, og denne serie virkeliggør vores vision om at forme fremtiden inden for broadcasting. Det er en praktisk og konstruktiv serie, der demonstrerer, hvad man kan opnå i de virtuelle studier i dag, og serien inddrager brancheeksperter for at vise, hvordan live produktionsudfordringer kan løses ved at tænke kreativt og bruge den nyeste teknologi,” siger Andre Meterian, direktør for Panasonic Professional Video Systems, om konceptet bag L.I.V.E.-serien.

Den første episode efter introduktionen er produceret i Creative Technology i deres virtuelle studie i London og viser Panasonics Smart Live Production – et koncept, der går igen gennem hele serien. Smart Live Production placerer KAIROS, Panasonics næste generation af IT/IP live video-behandlingsplatform, i centrum for en end-to-end-løsning, der fungerer problemfrit med Panasonics førende kamerasystemer, projektorer og skærme, og som kan integreres i andre eksisterende systemer.

Udover hver episode er der også en behind-the-scenes-funktion, der viser, hvordan episoderne er blevet produceret samt yderligere partnerinterviews og andet indhold.

Følgende Panasonic-løsninger bliver udforsket i serien:

  • KAIROS – Panasonics næste generation af IT/IP live video-behandlingsplatform, der tilbyder ukomprimeret behandling, ubegrænsede videolag og en latenstid på kun et enkelt billede.
  • AW-UE100-kameraet – Et 4K 50/60p PTZ-kamera, der understøtter høj båndbredde NDI, NDI/HX og SRT og FreeD-protokollen til opbygning af AR- og VR-systemer.
  • Det nye system-kamera line-up inklusiv en introduktion til entry-level AK-HC3900 og mid-range AK-UC3300 kameraerne.
  • 8K ROI (Region of Interest) kamerasystemet – et automatiseret produktionsværktøj, der kan levere op til 5 forskellige virtuelle kamerabilleder fra en enkelt kameraposition ved at beskære det på et stort 8K lærred.
  • Robotics – for at muliggøre glatte og automatiserede bevægelser, der kan styres eksternt, for at give mere dynamiske billeder og engagerende indhold.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere