28.10.2020  |  Innovation

Panasonic PT-RQ35K projektorserien sætter ny standard for indlevende projektion

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonics nye projektorserie PT-RQ35K har den mindste og lettelse projektor i verden – en kompakt og stærk projektor, der tilbyder en ekstrem lysstærk oplevelse på 30.500 lumen.

København, Danmark. 27. oktober 2020 – De nyeste modeller af Panasonics 3-chip DLP-laserprojektorer er tilgængelige fra december og sætter en helt ny standard for indlevende, lokationsbaseret underholdning (LBE). Serien tilbyder spektakulær 4K-billedkvalitet pakket i et fleksibelt design, der muliggør både nem installation og betjening. Verdens to mindste og letteste 30.500 lumen projektorer, PT-RQ35K (4K) og PT-RZ34K (WUXGA) er designet til at tiltrække besøgende til museer, udstillinger, forlystelsesparker og større begivenheder. Deres driftsikkerhed og stilhed (46dB) gør dem også perfekte til brug ved konferencer og i auditorier.

"Efterhånden som forbrugeradfærden ændres, skal brands konkurrere med større og mere storslåede attraktioner for at få besøgende til at vende tilbage. Indlevende digitale oplevelser vil spille en væsentlig rolle. Med tryllebindende billedkvalitet og udvidet farveskala, et kompakt design og forenklet håndtering er PT-RQ35K-serien den perfekte projektor til at skabe storslåede oplevelser,” siger Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

Billedkvalitet og pålidelighed i verdensklasse
Kombinationen af ​​enestående lysstyrke, 4K-opløsning med Quad Pixel Drive og en helt ny lasermotor muliggør en fordybende billedgengivelse, der opsætter nyt benchmark for projektorklassen. Panasonic er de de eneste, der bruger 2-Axis Pixel-Shifting-teknologi, som garanterer verdensklasse skarphed (3840 x 2400 pixels; 4K/16:10).
 
Panasonics nyeste lasermotor med røde og blå lasere tager farvegengivelse til helt nye højder af realisme ved at udvide farveområdet til 114% af, hvad forgængeren RQ32K er i stand til. Den ekstraordinære farvekvalitet opretholdes gennem hele projektorens levetid.
 
RQ35K serien leverer hele 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift. Derudover er projektorerne udstyret med Panasonics unikke Failover Circuitry-teknologi, hvilket betyder, at en projektion fortsætter med minimal lysreduktion, selvom individuelle laserdioder ophører med at fungere. For at undgå ubehagelige overraskelser garanteres kontinuerlig billedvisning ved automatisk skift af signal på helt ned til 0,3 sekunder, hvis signalet bliver afbrudt.
 
Let at transportere og montere
På trods af sin enorme kraft er RQ35K-serien verdens mindste og letteste projektorserie i sin klasse. De er 40% mindre end RQ32K-projektoren og kan dermed let transporteres, stables og installeres af to personer. Når projektorerne er på plads, har modellerne en række smarte funktioner til at fremskynde og lette installationen – for eksempel er det muligt at foretage indstillinger via en app eller browser, uden at projektorerne er tændt.
 
Endelig tilbydes stor fleksibilitet til spektakulær billedvisning i alle slags miljøer, da projektorserien er fuldt kompatibel med så mange som 18 linser fra Panasonic. Det inkluderer en banebrydende Fisheye-linse til kuppelprojektion, den nye Ultra-Short-Throw-linse (0.370: 1, WUXGA) og Short-Throw Zoom-linse (0.645–0.850: 1, WUXGA) med nul forskydning.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere