25.06.2020  |  IT

Panasonic lancerer sin mest hårdføre og kraftfulde Android TOUGHBOOK A3 tablet med 10,1 tommer skærm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Panasonic lancerer den kraftfulde og hårdføre TOUGHBOOK A3 tablet understøttet af Panasonic COMPASS 2.0, markedets føreste suite af enterprise management-værktøjer til TOUGHBOOK-enheder baseret på Android.

Panasonic udvider sit sortiment af Android-enheder med lanceringen af TOUGHBOOK A3 – en hårdfør Android-tablet med en 10,1 tommer stor skærm. Virksomheder vælger i stigende grad Android-enheder, når de er på udkig efter hårdføre, ”rugged” tablets, og TOUGHBOOK A3 er ideel for udrykningspersonel, vedligeholdelesindustrier og ansatte i felten samt transportører og kontrollanter i diverse brancher.
 
Enheden byder på et fuldstændigt beskyttet design og en batterilevetid på op til ni timer og op imod 15,5 timer, hvis du benytter et tilvalgt større battert, som tilmed kan ”hotswappe.” Enheden er let og enkel at bruge i alt slags vejr og byder på en række nyttige porte, ligesom den kan tilpasses specifikke opgaver og behov. TOUGHBOOK A3 understøtter også Panasonic COMPASS 2.0, en suite af enterprise management-værktøjer til hårdføre tablets og håndholdte enheder med Android i Panasonic TOUGHBOOK-serien.


 
Mere hårdfør end nogensinde før
TOUGHBOOK A3 er vand- og støvresistent (IP65) og kan tåle at blive tabt fra halvanden meters højde. Den kommer med Android 9 (Pie) og er udstyret med den seneste langtidssupporterede Qualcomm Octa-core SDM660 CPU (1,8GHz-2,2GHz) samt 4GB hukommelse og 64 GB eMMC lagerplads.
 
Tydelig skærm
Skærmen på 10,1 tommer har en opløsning på 1920 x 1200 pixels og er let at bruge udenfor – selv i kraftigt sollys. Skærmen er trykfølsom og fungerer også med handsker eller stylus, og i alt slags vejr. Det betyder, at du sågar kan signere dokumenter digitalt i regnvejr. TOUGHBOOK A3 har også to indbyggede kameraer samt mikrofon.
 
Klar til alle opgaver
TOUGHBOOK A3 leveres med en række af vigtige porte til alle typer opgaver. Det gælder blandt andet USB-C (USB 3.0) og USB-A (USB 2.0) samt tre forskellige porte i fem forskellige kombinationer, så enheden kan skræddersys til netop dit behov. Det gælder eksempelvis tilslutningen af en smartcard-læser, en stregkodeskanner eller en ekstra USB-A-port.
 
TOUGHBOOK A3 kan monteres med det rette tilbehør i køretøjer, og den leveres med Bluetooth 5.0 samt WLAN IEEE802.11 med MIMO-funktionalitet såvel som positionering via Galileo og GPS i Europa.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere