09.02.2021  |  Innovation

Panasonic lancerer ny serie af LCD laser-projektorer på AVID 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

PT-MZ880-serien er ideel til virksomheds-, uddannelses- og museumsmiljøer med indbygget Edge Blending og ny nul-forskudt UST-zoomobjektivkompatibilitet.

København, Danmark, 8. februar 2021 - Panasonic Visual Systems Solutions annoncerer i dag den alsidige PT-MZ880-serie af LCD-laserprojektorer til virksomheds-, uddannelses- og udstillingsmiljøer, der vil være tilgængelig fra maj 2021. Den nye Solid Shine-serie, vist frem på AVID 2021-messen i Lindlar, Tyskland, er en opdatering af PT-MZ770- serien, og resultatet er enestående billedkvalitet og problemfri installation pakket ind i et miljøvenligt design.
 
Projektorfamilien inkluderer WUXGA-modellerne PT-MZ880 (8.000 lm), PT-MZ780 (7.000 lm) og PT-MZ680 (6.000 lm), som alle tilbyder en raffineret Multi-Laser Drive Engine for optimal balance mellem høj lysstyrke, levende farvegengivelse og driftssikker brug med minimal vedligeholdelse.
 
Blandt de højdepunkter, som brugerne kan se frem til, er den indbyggede Edge Blending-funktion, som muliggør problemfri visning af billeder spredt over flere skærme. Serien er også kompatibel med et nyt nulforskydnings Ultra Short Throw-zoomobjektiv, som er planlagt til frigivelse i efteråret 2021, hvilket gør projektorerne ideelle til at skabe fordybende seeroplevelser på eksempelvis museer.
 
Den nye projektorfamilie er både miljøvenlig og utrolig driftssikker. Energiforbruget er ca. 20 % lavere end tidligere modeller, og det vaskbare øko-filter sammen med en Multi-Laser Drive Engine (med såkaldt failover-beskyttelse) leverer 20.000 timers vedligeholdelsesfri drift.
 
Projektorerne er Crestron Connected™, Art-Net DMX og PJLink™-kompatible og fremtidssikrede til 4K-signaler. Serien understøtter Panasonic Multi-Monitoring & Control-software med Early Warning-funktioner (tilvalg) for at strømline enhedsadministration og forbedre systemets driftssikkerhed. Appen Smart Projector Control muliggør menu-indstillinger, selv når projektoren er i standby-tilstand, og intuitiv kontrol ved hjælp af kompatible smartphones og tablets.
 
"Denne alsidige nye projektor-serie og dens UST-zoomobjektiv giver brugerne mulighed for at være ekstremt kreative i en række forskellige miljøer og levere fremragende kvalitetsbilleder på en enkelt eller på af flere skærme," siger Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere