09.04.2021  |  IT

Overvejer du at udvide dit salg med en B2B webshop?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en B2B webshop er det nemt for dine kunder at aflægge ordrer hos dig online - præcis som hvis de brugte en webshop.

På verdensplan har Covid-19 skabt drastiske ændringer i den måde, virksomheder gør forretning på – både i B2B- og B2C-segmentet. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at man kan tilbyde sine kunder en nem måde at handle på og møde kunderne, der hvor de er - nemlig online.

En B2B webshop giver mange muligheder for at styrke din forretning og øge salget:

  • Men en B2B webshop kan du tilbyde skræddersyede kampagner og rabatter til udvalgte kunder – nemt og hurtigt.
  • Du kan integrere din B2B webshop til en række forretningssystemer og markedspladser, samtidig med at du automatiserer strømmen af data mellem systemerne.
  • Du kan bruge dine priser som en del af din strategi ved at justere din prissætning, så den appellerer til den enkelte kundes behov.
  • Du kan tilpasse kataloger, priser, kampagner og indhold til de enkelte kunder. Du kan også sætte individuelle godkendelsesprocesser op.

I vores datasheet kan du blive endnu klogere på, hvad løsningen indeholder, og hvordan den kan skabe værdi for din forretning. Du kan hente vores datasheet her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere