27.05.2020  |  Branchenyt

Overvejer du også en elektrisk truckflåde?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så kan du læse med her og finde ud af mere om de mange fordele for dig.

Batteridrevne kontravægtstrucks er ikke noget nyt i industrien – de har været førstevalg i flere årtier, blandt andet fordi de ikke larmer under kørsel og fordi der ikke opstår emissioner.

Dog vælger mange virksomheder, som kører med kontravægtstrucks udenfor, på for eksempel gårdspladser, eller ikke-overdækkede laste- og losseområder, stadig at køre med diesel- eller gastrucks, på grund af at de er hurtige at tanke og er gode til at klare de tunge opgaver.

Grundet en generel efterspørgsel fra markedet, samt mange teknologiske forbedringer, er der nu mulighed for at elektrificere hele din kontravægts-flåde – selv de maskiner som kører udendørs. Og det kommer endda med en række fordele.

I en tid hvor brændstofpriserne som oftest er stigende, kan overgangen til elektriske trucks reducere driftsomkostningerne, selv efter at de oprindelige omkostninger ved batteriopladning og batteriskiftesystemer er medregnet. En virksomhed, som skifter til elektriske trucks, vil kunne se sin oprindelige investering være tilbagebetalt, typisk over en 5-årig periode, bare ved besparelserne på brændstof alene.

Batterier og batteriskiftesystemer har samtidigt udviklet sig til et niveau, hvor du trygt kan stole på at dine elektriske trucks kan klare de mange skiftende operationer udenfor.

Elektriske trucks kan også give din virksomhed et meget grønnere image – noget som mange virksomheder er meget opmærksomme på. Ved at fjerne fossile brændstoffer fra din drift, og erstatte dem med elektricitet (der primært produceres af vedvarende kilder), kan den samlede mængde kulstofemissioner, genereret af din virksomhed, reduceres markant.

Derudover støjer elektriske trucks meget mindre under både kørsel og ved løft, hvilket kan være en fordel, for virksomheder der opererer i bebyggede områder. Støjsvage maskiner giver samtidigt et bedre og mere sikkert arbejdsmiljø. Bedre arbejdsmiljø da operatøren slipper for meget støj under kørsel, mens sikkerheden øges ved at operatøren kan kommunikere med andre operatører og fodgængere, selvom trucken er tændt.

Er du interesseret i at gøre din flåde elektrisk? Klik her for at kontakte os og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du gerne vil læse mere om de mange elektriske trucks, som er tilgængelige på markedet, kan du klikke herunder og få vores gratis guide, der hjælper med at finde den rette truck. Du skal blot udfylde det korte skema på næste side og så er guiden din.

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere