22.09.2022  |  IT

Overvejer du EDI til din forretning?

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne købsguide kan du blive klogere på elektronisk samhandel (EDI), værdien du opnår i hverdagen, og hvad du bør kigge efter, når du skal vælge en EDI-leverandør.

Virksomheders forsyningskæder bliver generelt mere og mere komplekse, og der kommer fortsat flere krav fra kunder og leverandører. Dette sker samtidig med, at der også ønskes at opnå en stabil vækst i virksomheden, hvilket resulterer i et øget behov for optimering og effektivisering af forretningsprocesser.

EDI tilbyder den teknologi, større virksomheder har behov for til at optimere forretningsgange og understøtte den fremtidige vækst.

Overvejer du EDI til din forretning, og ved du, hvad du bør kigge efter hos en EDI-leverandør?

At finde den rette EDI-partner kan være en kompleks proces, og det kan være svært at navigere i det store udvalg af tekniske funktioner, der tilbydes hos de forskellige udbydere. Derfor er det vigtigt at kigge i retning af en EDI-partner, der kan understøtte virksomhedens processer i dag men også kan skalere løsningen efter virksomhedens behov i takt med, at forretningen vokser.

I denne købsguide kan du blive klogere på: 

  • hvad EDI er, og hvorfor EDI er vigtigt for din forretning
  • hvilke virksomheder, der har brug for en EDI-løsning
  • hvilken værdi du får med EDI
  • hvad du bør kigge efter, når du skal vælge en EDI-partner

Du får også en tjekliste med mulighed for at sammenligne EDI-leverandører.

Hent købsguiden her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere