11.11.2020  |  Branchenyt

Ordreplukning med Easy Reach

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan kan man gøre ordreplukningen tidseffektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten eller medarbejderens sundhed og sikkerhed? Effektiv lagerlogistik er nøglen til vellykket pakning af ordre.

Produktiv lagerlogistik

Selvom andre arbejdsopgaver på et lager kan automatiseres, er ordreplukning stort set manuelt arbejde. Du vil sandsynligvis opdage, at mindst 50 % af lønomkostningerne på dit lager er relateret til ordreplukning. Det giver et stort potentiale for omkostningsbesparelser. Løfteudstyr, der gør det muligt for én person at plukke ordre hurtigt og effektivt, halverer ikke blot antallet af mandetimer; det medvirker også til, at medarbejderne holder en sikker afstand til hinanden på lageret.

Easy Reach er et unikt løfteudstyr, der gør det muligt at løfte ting i en pallereol uden fysisk anstrengelse. Løfteudstyret gør, at operatøren ikke er nødtsadiget til at løfte i en ubehagelig stilling, på den måde undgår man problemer i bevægeapparatet og dermed skabes et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø, hvor alle kan udføre løft.

Gør dine ordreplukkere ordrepakningen langsommere? En investering i redskaber til plukning af ordrer vil være med til at fremskynde processen – så du får mere tilfredse kunder, gladere lagermedarbejdere samt et sikkert og ergonomisk arbejdsmiljø.

Løsninger til vellykket pakning af ordrer på lagre

TAWI Mobile Order Picker er en mobil vakuumløfteenhed, som er kompatibel med enhver gaffeltruck eller stabler. Ordreplukkeren gør det muligt at bevæge sig hurtigt fra pallereol til pallereol og placere varer på en palle med minimal fysisk anstrengelse. Ved at bruge vores mobile ordreplukker med Easy Reach-værktøjet kan operatøren nemt nå ind i pallereoler og plukke varer fra indersiden af en palle uden at bruge sine egne muskler. Ordreplukkeren kan nemt justeres i højden, så den passer til pallereolernes højde. Løftetårnet hæves eller sænkes med et tryk på en knap, så løfteren kan nå ind i reolerne.

Denne mobile vakuumløfter gør det muligt for én person at gøre det, der ofte har krævet to personer. Nu kan alle løfte tungt gods og placere det på en palle på en sikker og ergonomisk måde. Man behøver ikke at være stor og stærk. Og når en enkelt person kan udføre løftene på egen hånd, er det nemt at holde sikker afstand.

Kontak os for et tilbud. Tlf.: 8617 2266 eller eh.dk.sales@piab.com

Mere fra Tawi - En del af Piab Group

Tawi - En del af Piab Group

https://www.tawi.com/dk/

Hos TAWI leverer og monterer vi løfteudstyr og foretager serviceeftersyn i hele Danmark. TAWI er en del af Piab Group, hvor Vi repræsenterer ergonomisk løfteudstyr til én af gruppen divisioner. Ergonomi og effektivitet er i højsædet. Vores løfteudstyr er med til, at besværlige og tunge løft bliver lettet og erstattet af en st…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere