25.05.2023  |  E-handel

Optimer din distributions- og grossistvirksomhed med en avanceret B2B-webshop

Indhold fra partner Hvad er dette?

TrueCommerce tilbyder en skræddersyet platform, der er designet til at imødekomme behovene i distributions- og grossistindustrien.

TrueCommerce B2B-platform bliver brugt af førende distributører og grossister på tværs af mange sektorer, herunder tøj, mad, elektronik og catering, for at øge salget, effektiviteten og kundeservicen.

B2B-kunder forventer i stigende grad den samme hastighed, præsentation og effektivitet, som man ser på B2C-markedet, og B2B-e-handel har nu evnen til at øge salget ved at imødekomme disse forventninger.

Mange B2B-kunder placerer gentagne ordrer med meget lignende produkter og mængder. Ved at give værktøjer til at fremskynde denne proces øges salget.

Når man som B2B-virksomhed sælger sine varer online, gør man bestillingsprocessen nemmere, ved at tillade ordrer gennem produktkoder, CSV-filer med lagerbeholdning. Skræddersyede priser og krydssalg vil alt sammen være tilgængeligt for dine kunder.

En B2B-webshop giver mange muligheder for den enkelte virksomhed.

En B2B-webshop kan blandt andet:

  • effektivisere selv de mest komplekse ordrer
  • øge antallet af ordrer 
  • øge selvbetjeningen
  • og meget mere!

Du får altså en webshop med den velkendte brugerflade, men med alle de nødvendige funktioner der kendetegner et B2B-salg.

Du kan læse mere om vores B2B-webshop her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere