17.11.2014  |  Innovation

Optimalt materialeflow styrker produktionen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktionens anvendelse af bl.a. back flushing og kanban giver ofte 'bøvl' administrativt. LOGIA lager- og logistikløsning sætter strøm på processerne, og udveksler data med erp-systemet.

Produktionen drives ikke af produktionsapparatet og -medarbejderne alene. Der skal materialer ind i den ene ende. Halvfabrikata skal videre til næste proces og nye materialer og/eller halvfabrikata skal tilgå i løbet af produktionsprocessen. Produktionsapparatet må ikke stå stille. Det kræver, at indgående materialer og materialeflyt mellem processer styres med stor præcision - både tidsmæssigt og beholdningsmæssigt.

Lager- og logistikløsningen LOGIA har stort fokus på disse udfordringer og har en softwarefunktion, der understøtter produktionsvirksomheders behov for styring af materialeflow- og beholdninger igennem produktionen.

Læs mere om produktionslogistik på http://www.logiawms.dk/L%c3%b8sninger/Produktionslogistik.aspx

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik.LOGIA sætter lageret i system, så arbejdsprocesserne er optimale, lagerpla…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere