29.09.2022  |  Lager & distribution

Optimér din drift med Mitsubishi's nye stå-ind stabler!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mitsubishi Forklift Trucks løfter sløret for en ny generation af stå-ind stablere - Seks nye modeller fra 1,2 - 2,0 ton

Mitsubishi Forklift Trucks løfter sløret for en ny generation af stå-ind stablere - Seks nye modeller fra 1,2 - 2,0 ton

Optimér din drift

AXiA EX stå-ind stableren er et ideelt valg til dem, der er ude efter at maksimere deres lagerplads. Det gør den til et prisvenligt og fleksibelt alternativ til andre løsninger.

Da føreren er fuldstændig indesluttet i trucken, kan chassiset holdes utroligt kompakt. Stå-ind stableren kræver mindre gangplads og tillader potentielt set tovejs-trafik.

Kombinér det med en utroligt lille venderadius, og du står med et utroligt manøvredygtigt og produktivt køretøj, som er ideelt til et travlt varelager.

En mere sikker tilgang

Designet lader føreren læne sig tilbage i en mere afslappet position under kørsel, hvilket gør de længere køreture mere behagelige. Al betjening er intuitivt og let tilgængeligt fra en naturlig køreposition. Den valgfrie Ergo Forks Trailing-kontrol lader føreren stå med ansigtet mod kørselsretningen, med gaflerne pegende bagud, uden at skulle vride kroppen i skæve vinkler.

Med sine mange andre intelligente sikkerhedsfeatures, såsom Intelligent Cornering System og Enhanced Stability System, er AXiA EX stå-ind stableren et klogt valg.

Læs mere om AXiA EX på vores hjemmeside: www.mitsubishi-forklift.dk/AXiA-EX

Eller kontakt vores eksperter i dag på tlf. 72 210 210

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishi-forklift.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark. Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere