01.03.2021  |  IT

Opnå fuld automatisering af jeres samarbejde!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ønsker du inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå fuld automatisering af samarbejdet mellem jer og jeres kunder, leverandører og transportører – med integration til jeres Dynamics AX eller FO-system?

Kører du Dynamics AX, og overvejer du at opgradere til Dynamics 365 Finance and Operations?

Eller måske kører du allerede Dynamics 365 Finance and Operations og ønsker at høre mere om, hvordan du kan opnå en fuldt automatiseret samhandel med dine leverandører, kunder og transportører i Danmark og udlandet?

Denne webinarvideo introducerer dig for alle fordelene ved at integrere din udveksling af ordrer, fakturaer og andre forretningsdokumenter direkte til dit Microsoft Dynamics-system.

På webinaret vil vores Dynamics-eksperter blandt andet fortælle, hvordan du sikkert, effektivt og automatisk kan udveksle forretningsdokumenter med dine samhandelspartnere i Danmark og udlandet.

Du får desuden en demo af TrueCommerces EDI-integrationsmodul til Dynamics 365 FO – og vi kommer også godt omkring alle fordelene ved vores AX-modul.

Endelig dykker vi ned i en kundecase, hvor en stor fødevareproducent har integreret deres elektroniske samhandel til Dynamics 365 FO for at understøtte 3PL i deres forretning.

Hent webinaret her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere