07.03.2017  |  Branchenyt

Er jeres produktstamdata korrekte? Få dem tjekket gratis og få gratis produktfotos

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi sætter handling bag ordene om, at GS1 vil hjælpe sine medlemmer med at højne kvaliteten af deres produktstamdata til gavn for hele forsyningskæden.

Vi har derfor et godt tilbud til alle GS1Trade Sync-medlemmer: Vi kvalitetstjekker og fotograferer gratis op imod 30.000 produkter. For at få andel i tilbuddet, skal jeres produkter være aktive i GS1Trade Sync inden d. 31. marts – så hvis I har overvejet at gå i gang med GS1Trade Sync, er det det helt rigtige tidspunkt.

Hvad kan I få?

”I kan få tjekket datakvaliteten af et antal af jeres produkter. Det vil sige, at vi tjekker, om de data I har lagt ind i GS1Trade Sync stemmer overens med det fysiske produkts labelinformationer og dimensioner. Det er altså det fysiske produkt, I skal indsende til tjek, og samtidig kan I gratis få taget marketing- og planogramfotos af det – produktet skal kun sende ét sted hen”, forklarer Morten Buch, Head of FMCG and Services i GS1 Denmark.

Hvorfor gør vi det?

”GS1 Denmark gør dette for at bidrage til en højere kvalitet af stamdata og fotos i dansk dagligvarehandel. Men ligeså vigtigt gør vi det for at skabe læring hos leverandørerne om, hvordan man måler og vejer korrekt efter standarden. Derfor får leverandøren efter tjekket en rapport med forklaring af, hvad der er måtte være galt, så man er bedre rustet til næste produktoprettelse”, fortæller Morten og fortsætter:

”Dine kunder har brug for informationer om dine produkter, og GS1Trade Sync er servicen, hvor du kan sende stamdata til dem. Men informationerne skal også være korrekte og følge de standarder, som branchen er blevet enige om. For eksempel skal ernæringsinformationerne i GS1Trade Sync være nøjagtig de samme som på produktets emballage. Og den faktiske vægt af produktet skal stemme overens. Det lyder måske enkelt, men de mange fejl og uoverensstemmelser som bliver opdaget i forsyningskæden vidner om noget andet”.

Derfor er den danske detail- og foodservicebranche blevet enige om, at lade GS1 Denmark håndtere opgaven med at sikre, at data i GS1Trade Sync stemmer overens med det fysiske produkt og standarden. Det sker med servicen GS1Trade Exact.

Hvad er next step?

”GS1 Denmark har sat midler af til at få op imod 30.000 produkter tjekket og fotograferet i løbet af året. Vi arbejder på, at så mange GS1Trade Sync-medlemmer som muligt får glæde af tilbuddet. Det gør så også, at ikke alle medlemmer vil kunne få tjekket samtlige af deres produkter. Men kontakt os, så vi kan aftale nærmere”, opfordrer Morten.

Læs mere om servicen der tjekker jeres stamdata – den hedder GS1Trade Exact.

Læs mere om fotoservicen, GS1Trade Image.

Tags: GS1 Denmark

Mere fra GS1 Denmark

GS1 Denmark

www.gs1.dk

  • info@gs1.dk
  • 39278527
  • Vesterbrogade 149, 1620 København V

Vi hjælper virksomheder med at effektivisere deres forsyningskæde. Midlet er GS1 Standarderne for unik produkt-identifikation, automatiseret datafangst og datadeling.  

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere