13.03.2020  |  Branchenyt

OBS: Vi HOLDER ÅBENT SOM NORMALT - BÅDE ONLINE OG OFFLINE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Coronavirus: Info til Fyns Kran Udstyrs kunder

Regeringens udmeldinger har givet en ny situation i Danmark. Hos Fyns Kran Udstyr har vi valgt at støtte så godt op som muligt. Medarbejdere der har mulighed for det i deres funktion vil arbejde hjemmefra - dog vil alle afdelinger være åbent som normalt med nedsat bemanding.

Vores eksterne salgskonsulenter vil de næste 14 dage som udgangspunkt ikke foretage kundebesøg, ligesom der ikke vil være interne møder med kunder og leverandører. Samtidigt vil vores serviceteknikere og montageteam fortsætte uændret, hvis vores kunder ikke ønsker besøget respekterer vi selvfølgelig dette.

Samtidig kan der forekomme ekstra ventetid da vores leverandører enten er lukket eller kører på nedsat bemanding.

Skulle du/i have spørgsmål er i velkommen til at skrive eller ringe på +45 7015 2015 eller fku@fku.dk. Vores åbningstider er uændrede. Vi ser frem til at betjene dig/jer som hidtil.

Denne artikel er en del af temaet Coronavirus

Mere fra Fyns Kran Udstyr A/S

Fyns Kran Udstyr A/S

https://fyns-kran.dk

  • fku@fku.dk
  • 70 15 20 15
  • Brændekildevej 37, 5250 Odense

Fyns Kran Udstyr A/S er Danmarks førende inden for løftegrej og løfteudstyr, stålwire, taljer, kraner og beslægtet udstyr til industri, marine og offshore - og meget af dette har vi leveret til kunder over hele verden siden 1969. Vores produktprogram består i dag af mere end 10.000 varenumre! Vi har afdelinger beliggende i Odense, København, Es…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere