20.06.2019  |  Planlægning

Nyt update-magasin til medicinal- og kosmetikbranchen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I update kan du læse om Slawex’ lagerløsning, som er med til at sikre dokumentation og sporbarhed.

Komplekse produktionsforhold, skrøbelige produkter og strenge krav om sporbarhed udfordrer den interne logistik hos virksomheder i medicinal- og kosmetikbranchen. Patientsikkerheden er altafgørende, og de gældende regler omkring sporbarhed og dokumentation skal overholdes. SSI SCHÄFER tilbyder lagerløsninger, som sikrer den nødvendige dokumentation, og som kan give afgørende konkurrencefordele.

I denne specialudgave af update kan du læse mere om, hvordan vi hjælper virksomheder i medicinal- og kosmetikbranchen med at sikre sporbarhed, dokumentation og pålidelighed i alle led af forsyningskæden.

update kan du blandt andet læse om:

  • Udfordringer i forbindelse med kravet om sporbarhed og dokumentation
  • Succesfulde kundecases med Slawex (A-Frame, Schäfer Scan Machine, lagerkasser og WAMAS®) og Bidafarma (SSI Order Verifier og WAMAS ®)
  • Robot-applikationen fra SSI SCHÄFER, som skaber pluk i høj hastighed og garanterer stabilitet i processen
  • Vores øvrige løsninger til sundheds- og kosmetikbranchen.

Læs hele magasinet her. 

God fornøjelse med læsningen!

Tags: SSI SCHÄFER

Mere fra SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

https://www.ssi-schaefer.com/da-dk

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering. Samtidig er SSI SCHÄFER også e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere