09.05.2012  |  Lager & distribution

Nyt lager klæder Rexholm

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rexholm har indledt et samarbejde med Langebæk Logistik om indretningen af et nyt distributionscenter (greenfield) med ca. 10.000 kvm lagerplads på en nyerhvervet grund på ca. 46.000 m2 ved Holstebro.

Rexholm (ID, Identity), der har hjemme i Ulfborg i det midtjyske, centrum for dansk tøjdesign og tekstilproduktion, er en af landets førende producenter af profilbeklædning med kunder i hele Europa.

Siden grundlæggelsen for 30 år siden er både salget og varesortimentet vokset betydeligt. Rexholm har i dag knap 6.000 varenumre af egne varer på hylderne; et tal der forventes at vokse med 5-10% årligt i den nærmeste fremtid. Men den fortsatte vækst har også skabt udfordringer; særligt omkring de fysiske rammer i det eksisterende lager i Ulfborg, hvor pladsmangel har resulteret i ikke optimale arbejdsgange, meromkostninger og pres på leveringsevnen, der er en vigtig konkurrenceparameter. I 2011 indledte Rexholm derfor et samarbejde med Langebæk Logistik om indretningen af et nyt distributionscenter (greenfield) med ca. 10.000 kvm lagerplads på en nyerhvervet grund på ca. 46.000 m2 ved Holstebro. Målet er at designe en optimal logistikløsning for det fremtidige distributionscenter – fra varemodtagelse frem til forsendelse. Opgaven omfatter således indretning af varemodtagelse, plukkeområde, pakkeri og forsendelse samt anbefalinger vedrørende containertømning og ergonomi generelt. Det nye distributionscenter forventes at være operationelt inden for det næste års tid.

Mere fra Langebæk A/S

Langebæk A/S

www.langebaek.com

Langebæk er et supply chain-konsulenthus med stærke operationelle kompetencer. Hos os får du rådgivning om optimalt vareflow i forsyningskæden på alle niveauer og i øjenhøjde. Har I brug for sparring til effektivisering af jeres virksomhed inden for SCM, lagerindretning, produktion, materialeflow, distributionsnetværk og de derti…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere