05.03.2021  |  IT

Nyt datasheet! Bliv klogere på EDI-integration til Microsoft Dynamics 365 Finance

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vil du vide hvordan du og din virksomhed får det maksimale ud af Microsoft Dynamics 365 Finance med fuld integration til dine kunder og leverandører?

Denne EDI-integration til ERP er særligt interessant for grossister og producenter, der leverer en fast volumen af varer til kunder, og som derfor er afhængige af en effektiv og pålidelig modtagelse og håndtering af forretningskritiske dokumenter som for eksempel ordrer.

Løsningen giver en lang række fordele:

  • Ingen tidskrævende og fejlbelagte manuelle processer
  • Automatisk udveksling af dokumenter med dine samhandelspartnere
  • Minimalt eller intet behov for intern drift, overvågning og support
  • Opsætning af forretningsregler for at sikre præcise data
  • Øget kundetilfredshed og styrket salg
  • TrueCommerces EDI integrationsmodul til MicrosoftDynamics 365 Finance er ”Preferred Solution” hos Microsoft

Hent vores datasheet her og bliv endnu klogere på hvordan løsningen fungere og hvordan den kan skabe værdi for din virksomhed.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at styrke deres samhandel med kunder og leverandører samt opnå fuld gennemsigtighed i hele deres forsyningskæde.TrueCommerces kerneforretning er en løsning til elektronisk dokumentudveksling (EDI), og vi tilbyder en række services herudover, så du kan effektivisere alle dele af din forsyningskæde. Blandt andet tilbyder vi dropshipping, VMI…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere