01.02.2021  |  Innovation

Nye professionelle 4K-skærme med høj lysstyrke giver skarpe billeder uanset lysforhold

Indhold fra partner Hvad er dette?

SQ1H-serien er ideel til detailhandlen, informationstavler i det offentlige rum og virksomhedsmiljøer, såsom lobbyer, hvor der ofte er stærk sollys.

København, 27. januar 2021 - Panasonic lancerer SQ1H-serien bestående af nye ultra-lyse 4K-professionelle skærme, som vil være tilgængelige fra marts 2021. Skærmene fås i to store, slanke og stilfulde skærmstørrelser: 75 og 86 tommers IPS-panelmodeller. Med lysstyrker på henholdsvis 1500 cd/m² og 1200cd/m² er skærmene ideelle til butiksvinduer eller til den nyeste generation af avancerede applikationer til detailhandlen. Derudover kan de bruges i virksomhedsmiljøer med skarp sollys som atriummer og lobbyer eller mødelokaler med glasvægge, hvor almindelige skærme ville være vanskelige at se på grund af genskær fra solen.

Når der er behov for drift døgnet rundt, er nøglekravene til en professionel skærm, at de samlede ejerskabsomkostninger er lave, at skærmen har et lavt strømforbrug, og at den er fleksibel. SQ1H-serien er udstyret med lysstyrkesensorer, der automatisk justerer baggrundsbelysningsniveauerne i henhold til lysforholdene med mulighed for tre indstillinger - stærk, moderat og lav. Skærmene har også lang levetidstilstand, som kan justere baggrundsbelysningens lysstyrke for at forlænge produktets levetid.

Skærmene har alle premium-funktionerne fra Panasonics eksisterende SQ1-serie, der giver den ultimative skærmkvalitet, fleksibilitet og funktionalitet. Det inkluderer HDR og BT.2020-emulering samt 12-segments farvestyring, der leverer visuelt fængslende 4K-billeder med de skarpeste kontraster for bedst muligt at kunne fange forbipasserendes opmærksomhed.
 
En lang række skærm- og tilslutningsmuligheder sikrer, at indhold nemt og hurtigt kan deles via en række fremtidssikrede metoder, herunder muligheden for afspilning af 4K-indhold via USB og PiP (Picture-in-Picture)-kapacitet. Skærmene inkluderer også et Intel® SDM-slot, hvilket kan bruges til en række forskellige forretningsfunktioner, herunder som en indbygget PC til digital skiltning, et 12G-SDI-terminalkort til broadcast og events og som modtager til brug med Panasonics nye trådløse præsentationssystem PressIT.

Mere fra Panasonic Danmark

Panasonic Danmark

www.panasonic.com/dk

  • 43 20 08 00
  • Telefonvägen 26, S - 126 26 Hägersten

 Panasonic Corporation består af forskellige forretningsområder, fra AV til husholdningsapparater til industrielle løsninger og andre elektroniske forbrugerprodukter. Hver virksomhed har sine særskilte R&D-, produktions- og salgsfunktioner, der imødekommer forbrugernes særlige behov overalt i verden.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere