25.09.2020  |  Branchenyt

Ny logistikpark syd for København: en times kørsel fra 40 procent af den danske befolkning

Ny 150.000 kvadratmeter logistikpark skal bygges ved Solrød, syd for København. Lagerbygningerne skal være en hub for både store og små virksomheder indenfor e-handel og den farmaceutiske industri.

Verdion og Aviva Industries slår sig sammen i nyt projekt syd for København. Den største logistikpark i Danmark på 150.000 kvadratmeter skal bygges og servicere voksende e-handelsvirksomheder samt den fortsat vigtige farmaceutiske industri.

Konstruktion af infrastruktur, fundament og andre services til parken vil hurtigt begynde for at sikre, at kunder med akut brug for faciliteter bliver betjent.

”På et tidspunkt hvor e-handel vækster i stor stil, og den farmaceutiske industri fortsat er en vigtig del af regionens økonomi, oplever København en kronisk mangel på ny førsteklasses plads – efterspørgslen er høj både for 'last mile' kundeleveringscentre og større, mere komplekse logistik behov”, siger Michael Hughes, adm. direktør for Verdion i en pressemeddelelse. ”Her har vi en mulighed for at hjælpe med at opfylde denne efterspørgslen i en stor skala. Mere end to millioner mennesker er indenfor en times køretur fra stedet, og der er intet tættere på Københavns centrum, som kan tilbyde skalaen, størrelsen og miljømæssig kvalitet, som vores logistikfaciliteter nær Solrød kan”.

E20 Park Copenhagen ligger ved Solrød, der ligger ved E20-motorvejen: En del af hovedruten, der forbinder Tyskland, Danmark og Sverige. Lokationen nyder også godt af de gode lokale transportmuligheder, hvilket inkluderer to S-togsstationer indenfor gåafstand, samt busstop direkte ved parkens indgang. Det er samtidig kun 15 minutter fra Køge Havn.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere