16.09.2022  |  Branchenyt

Ny kunde i Slimstock

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slimstock byder velkommen til den argentinske apotekskæde Farmacity.

Farmacity argentinsk apotekskæde

Farmacity er en argentinsk apotekskæde og en del af Pegasus-forretningsgruppen, der blev grundlagt i 1997. Farmacity består i øjeblikket af 330 butikker fordelt over Argentinas 14 provinser samt hovedstaden Buenos Aires, foruden fem distributionscentre.

Virksomheden ledte efter en løsning til at optimere deres supply chain og lagerbeholdningen i deres distributionscentre, og Pablo Villamil, en af Farmacitys forhandlere i Argentina og Uruguay, kontaktede derfor Slimstock. Herefter indledte Slimstock Latinamerika de første samtaler med medicinalvirksomheden i juli 2021.

I oktober samme år gav Slimstock-teamet Farmacity et personligt webinar med fokus på detailhandel, for at styrke vores arbejde, ikke kun som eksperter i lageroptimering, men også som sparringspartnere i viden, og dette blev også den afgørende foranledning.

I marts 2022 begyndte forhandlingsprocessen, og kontrakten blev underskrevet i juli, og involverede 23 brugere til alle Farmacitys butikker og distributionscentre.

Samarbejdet havde kickoff den 3. august 2022, og den ansvarlige konsulent er Alvaro Villarroel med støtte fra Marcelo Cejudo.

Se mere her

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere