16.05.2022  |  Lager & distribution

Ny generation Linde truck: Gaffeltruck til ethvert kundeønske

Indhold fra partner Hvad er dette?

N.C. Nielsen er klar med Linde X20-X35 el-truck, der tager kampen op mod de konventionelle gas- og dieseltruck med løftekapaciteter mellem 2,0 og 3,5 ton. Linde har udviklet morgendagens robuste el-truck, der er på hjemmebane i udendørsmiljøet og som møder de stærkt stigende krav om bæredygtige, komfortable og produktive truckløsninger.

Flere og flere N.C. Nielsen-kunder ønsker sig eldrevne, bæredygtige og klimaneutrale maskiner til kørsel under åben himmel. Udfordringen har været, om el-truck kunne præstere det samme i det fri som gas-/dieseltruck. Det er ikke en udfordring længere. Linde X20-X35 er udviklet til at imødekomme alle krav til ydeevne, robusthed, sikkerhed, køreegenskaber og nul-emission.

Innovativ teknologi
For Linde har det ikke blot handlet om at øge effekten. Linde 1252X er skabt på en ny teknologisk platform, hvor tusindvis af komponenter er blevet redesignet og forenklet, så truckserien fremstår som en helt ny og usammenlignelig trucktype. I tråd med denne grundlæggende idé er Linde 1252X-truck blevet et innovativt eksempel på tysk ingeniørkunst, hvor det er allerbedst.

– Det er faktisk tale om en revolutionerende teknologi på truckmarkedet. Det er et meget stort skifte for både Linde og for branchen som helhed. Altså at nedbryde kategorierne og tænke i nye teknologiske baner, der mere handler om grøn omstilling, energioptimering, digitalisering, produktivitet og førerkomfort frem for selve energikilden, udtaler Lars Westmark, der er Country Manager for Linde hos N.C. Nielsen.

Koden er knækket
Med Linde 1252X (og de øvrige Linde 12xx-serier) er det lykkedes at knække koden til fremtidens modvægtstruck og møde markedets komplekse behov for optimerede gaffeltruck.
De tyske ingeniører har eksempelvis udviklet en helt ny foraksel med to indbyggede motorer, som har medført en 15% højere ydeevne end ved konventionelle el-truck med samme kapacitet.

Stærke køreegenskaber
Et nydesignet chassis (fås i flere varianter) giver et lavt tyngdepunkt og sammen med en lang akselafstand og specialudviklede dæk har en Linde 1252X-truck altid et sikkert vejgreb under kørslen. Med forskellige assistsystemer og ekstraudstyr er det derudover muligt at løfte den samlede køreoplevelse yderligere og gøre hverdagens godshåndtering nemmere.

Ren robusthed
Linde 1252X er bygget til at blive brugt, og med selv ekstreme præstationer for øje. Alle komponenter er udviklet i de mest holdbare materialer, og trucken kan regulere sin egen sundhedstilstand med relevante køredata og et intelligent kølesystem, der sikrer rette temperatur samt hermetisk lukkede systemer, der tåler støv, snavs og anden udefrakommende forurening.

Lithium-ION batterier
En ydelse i særklasse kræver et energisystem i særklasse. De nye Linde el-truck er derfor udstyrede med et højtydende Lithium-ION batteri. De har en høj energieffektivitet, en kort opladningscyklus og kan mellemlade effektivt i pauser og endt arbejdstid.


Læs mere om N.C. Nielsens store program af gaffeltruck og lagerteknik

Mere fra N.C. Nielsen A/S

N.C. Nielsen A/S

nc-nielsen.dk

N.C. Nielsen A/S er i dag landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner. N.C. Nielsen tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertruck og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. Vi importerer…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere