28.09.2022  |  Lager & distribution

Ny Delivery Director i Element Logic Danmark

Element Logic Danmark, der er markedets førende leverandør af AutoStore-robotlageranlæg, har ansat Mads Remy Stentoft som ny Delivery Director.

Det er med stor glæde, at Element Logic Danmark har budt velkommen til 39-årige Mads Remy Stentoft som ny Delivery Director. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. Den erfarne branchemand kommer til virksomheden efter blandt andet 14 år hos tyske SSI Schäfer, hvor han den seneste årrække har været i ledelsesstillinger som Helpdesk Manager og Service Account Manager. Han bringer en masse erfaring til Element Logic Danmark.

”Det er utroligt spændende for os at få en kapacitet som Mads ind i vores organisation. Med sin mangeårige erfaring fra logistikbranchen ser vi meget frem til, at han kan styrke vores i forvejen stærke team med sin faglighed og karakter”, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør, Element Logic Danmark.

Kan gøre en forskel
Mads Remy Stentoft skal stå i spidsen for det team, der har til opgave at levere alle bestilte aktiver til virksomhedens kunder. Dette indebærer samtlige skridt fra underskrevet kontrakt over leverance og installation til færdig drift ude hos kunden. Mads Remy Stentoft og hans team er desuden ansvarlige for at overlevere det enkelte kundeprojekt til Element Logics Support & After Market-afdeling. Det er blandt andet i samarbejdet med Element Logics forskellige afdelinger, at Mads Remy Stentoft qua sin erfaring selv mener, at han kan gøre en forskel.

”Jeg kommer fra en verden med service og support, og er nu i levering. Med min forståelse for flere segmenter kan jeg være med til at knytte organisationen tættere sammen, og forhåbentlig kommer det mine kolleger og vores kunder til gode”, siger Mads Remy Stentoft.

Læs også: T. Hansen installerer Danmarks største robotlager

Element Logic er verdens førende leverandør af AutoStore. I Danmark beskæftiger Element Logic Danmark ca. 30 medarbejdere på hovedkvarteret i Odense. Virksomheden har leveret robotlageranlæg til blandt andre Proshop, Hummel, T. Hansen, Imerco, Sanistål, EET Group, DSV Prime Cargo og Kids-world.

”Jeg er imponeret over de effektive men på samme tid enkle løsninger, som Element Logic tilbyder. Hastigheden og stabiliteten på de leverede anlæg virker til at overraske positivt hos kunderne, og det glæder jeg mig meget til at være en del af. Når man har glade kunder, er det sjovere at tage på arbejde”, siger Mads Remy Stentoft og fortsætter:

”Samtidig betyder det meget for mig, at der hos Element Logic er en mentalitet, hvor man ser medarbejderne som den vigtigste ressource. Selvom virksomheden er veletableret, er der en iværksætterånd og et sammenhold, som er umulig at undgå at bemærke”.

Privat bor Mads Remy Stentoft I Middelfart med sin kone og børn. Han er far til fire børn på henholdsvis 17, 15, 2 og 0 år.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere