20.01.2015  |  Lager & distribution

Ny dansk hurtigport på BAU-messen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nassau Door, der er en dansk producent af industrielle ledhejseporte, vil på BAU-messen i München præsentere en nyudviklet hurtigport, som kan hjælpe danske virksomheder med at reducere energiforbruget.

Den danske portproducent Nassau Door har en nyudviklet hurtigport klar til fremvisning for det europæiske marked på BAU-messen, der finder sted i denne uge i München.  

Hurtigporten ved navn Nassau 4000 Sprint består til forskel for de traditionelle ledhejseporte af en slidstærk PVC-dug, som hurtigt kan bevæge sig op og ned i de specialfremstillede lavfriktionsprofiler. Man opnår derved en åbnehastighed på op til 2,0 m/s og en lukkehastighed op til 0,8 m/s. Træk og kulde udefra kan derved ifølge Nassau reduceres drastisk.

”Nassau 4000 Sprint-hurtigporten er vores bud på en fleksibel og alsidig hurtigportløsning til industrien. Det kan for eksempel være til almen produktion, lager, logistik, detail, farmaceutisk- og levnedsmiddelindustri. Fokus har især været på at udvikle en driftsikker og stabil portløsning med en lang levetid”, siger Steffen Pram Nielsen, teknisk direktør hos Nassau.

Hurtigportene bliver ligesom Nassaus ledhejseporte produceret i Ringe på Fyn og bliver monteret af erfarne danske montører, oplyser Steffen Pram Nielsen.

Port med høj sikkerhed
Porten er som standard udstyret med et såkaldt sikkerhedslysgitter, hvilket betyder, at portdugen ikke kan lukke ned i personer eller genstande placeret i portåbningen. Porten bliver kontrolleret af Nassaus portstyring med frekvensomformer og soft-start/stop-funktion som standard.

På BAU-messen kan Nassau desuden præsentere en række andre innovative produkter, som vil blive introduceret i løbet af 2015. Det gælder blandt andet en Smart Remote-app, som gør det muligt at åbne og lukke porten via en smartphone.

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere