21.03.2018  |  Branchenyt

NETVÆRK I FOKUS: DACHSER DENMARK A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

2017 modtog DACHSER Denmark A/S prisen og titlen som German Company of the Year ved Dansk-Tysk Handelskammers årsdag den 1. juni 2017. Prisen hædrer en tysk virksomhed, der skaber fremgang i Danmark, og blev uddelt af Copenhagen Capacity, Invest in Denmark og Dansk-Tysk Handelskammer.

Innovationer som Logistics Balance Sheet-konceptet var med til at sikre DACHSER Denmark førstepladsen i konkurrencen.

Nu har du, i samarbejde med Dansk-Tysk Handelskammer, mulighed for at besøge virksomheden.

Kom og høre Prof. Dr. Martin Göbl fra Kempten University fortælle om det nye strategiske koncept, der hjælper virksomheder at udarbejde sin logistikstrategi, konkurrencefordele og anbefaling til handling. Konceptet er en helt ny tilgang til Performance Measurement.

Tag med på besøg hos DACHSER Denmark A/S i Kolding den 24. april, kl. 15.30-18.00 til et kig bag kulisserne.

Tilmeld dig arrangementet her.

Mere fra DACHSER Intelligent Logistics

DACHSER Intelligent Logistics

www.dachser.dk

Til rådighed for dig. Overalt i Europa.Fremragende logistikservices i et af verdens stærkeste transportnetværk. Så standardiseret som muligt. Så individuelt som nødvendigt. Kundespecifik, højeffektiv og unikt integreret - det er intelligent logistik fra DACHSER.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere