14.09.2023  |  Sourcing

Mulighed for innovative indkøb i sundhedsvæsenet

Offentlige indkøbere i regioner og kommuner i sundhedsvæsenet kan igen søge midler til at understøtte deres innovative indkøb.

Innovative indkøb i sundhedsvæsenet har potentiale for at give bedre behandlinger, øge effektiviteten og aflaste sundhedspersonalet. Men de innovative indkøb er ofte forbundet med et anderledes og mere ressourcekrævende forarbejde.

Med puljen kan offentlige indkøbere i regioner og kommuner i sundhedsvæsenet søge om tilskud til at understøtte processen omkring indkøb af innovative teknologier, medicinsk udstyr og lægemidler i sundhedsvæsenet.

Puljen er et af initiativerne i strategien for life science fra 2021, som skal styrke den danske life science-industri og skabe endnu bedre patientbehandling.
Erhvervsminister Morten Bødskov udtaler:

”Vores sundhedsvæsen er en hjørnesten i velfærdssamfundet. Derfor skal vi sikre, at danske hospitaler og sundhedsinstitutioner har muligheden for at udvikle sig gennem nye, innovative løsninger - til gavn for patienter, sundhedspersonale og ikke mindst de virksomheder, der skaber de nye løsninger. Puljemidlerne til innovative indkøb er netop med til at understøtte, at nye sundhedsløsninger kommer ud og gør en forskel”.

Sådan ansøger du
I puljen er der i alt afsat 18 millioner kroner over tre år, hvor 5 millioner kroner skal ud at virke i puljens sidste runde i 2023. Der kan ansøges fra 100.000 kroner og op til 500.000 kroner.
Erhvervsstyrelsen administrerer puljen og behandler ansøgningerne. Der kan søges indtil den 14. oktober 2023.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere