24.01.2022  |  Produktion

Modulkontorer giver teamlederne arbejdsro i produktionen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den fynske producent af keramiske partikelfiltre forbedrer arbejdsmiljøet med modulopbyggede kontorer

Johnny Marcher viser rundt i produktionshallerne hvor omdrejningspunktet er keramiske partikelfiltre. Støjen fra produktionen er tydelig, og det er vanskeligt at føre en længere samtale i hallerne, når alle medarbejdere bærer høreværn. Støjen fra produktionen er en af grundene til at Johnny Marcher for nyligt har valgt at inddrage et antal kvadratmeter af produktionsarealet til 2 modulopbyggede kontorer.

Siden 2018 er antallet af medarbejdere steget fra 15 til i dag 50 ansatte, og de fleste varetager opgaver i produktionen. Fire teamledere har ansvaret for hvert sit team, og de har fået hver sin kontorarbejdsplads i modulkontorerne, hvor de i ro og fred gennemfører medarbejdersamtaler og varetager administrative opgaver. Johnny Marcher betragter sine teamledere som spillende trænere, og derfor er det vigtigt, at deres kontorarbejdspladser er placeret i umiddelbar sammenhæng med produktionen og deres team.

”Jeg betragter teamlederne som spillende trænere og derfor er det vigtigt, at de er en del af produktionen, og de er til rådighed, selv når de laver administrative opgaver. Det kan de med modulkontorerne i produktionen”, siger Johnny Marcher, adm. direktør.

Da den første teamleder i produktionen blev ansat, fik hun arbejdsbord i et hjørne af produktionen. Løsningen fungerede ikke optimalt primært på grund af støj og støv fra produktionsmaskinerne, men også fordi det ikke gav de nødvendige forhold til at behandle persondata eller gennemføre samtaler med medarbejderne.

Tidligere har Johnny Marcher fået en tømrer til at bygge to afskærmede tørrerum i produktionen, men ved begge projekter blev det meget dyrt, opsætningen tog flere uger og finish levede ikke op til hans krav.

”Jeg valgte denne modulopbyggede løsning fordi, det er den rigtige løsning: Det er ukompliceret at udvælge kombinationen af forskellige moduler, så vi får præcis den løsning, der passer til vores behov både i forhold til antallet af vinduer og hvor stort kontoret skal være. Desuden havde vi kun minimale driftsforstyrrelser i den halvanden dag det tog at montere modulkontorerne”, Johnny Marcher, adm. direktør.

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981. Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i for…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere