01.06.2022  |  Strategi & ledelse

Modernisering af IT-landskabet er den største udfordring for Supply Chain

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alle taler om at skabe en datadrevet Supply Chain. Hvordan går det egentligt med anvendelsen af AI? Kommer der den forventede effekt - og hvis ikke hvorfor?

Den oprindelige brug af AI/ML ser ikke ud til at returnere den forventede værdi og resultater på grund af svagheder og udfordringer med det underliggende data og tøven med at stole fuldt ud på algoritmerne. 87 % af de globale ledere mener faktisk, at de ikke er i stand til at løse den forventede forskel i digitale færdigheder, hvilket sandsynligvis også har en stor indvirkning.

Dette vil højst sandsynligt ikke stoppe investeringer i AI/ML, men vil resultere i en repositionering af, hvor og hvordan teknologien skal anvendes. Konceptet med "selvhelbredende" forsyningskædedata vil dukke op, og flytte fokus på AI/ML til i højere grad at hjælpe med at identificere og rette dataproblemer i realtid.

Dette vil så gøre det muligt for Supply Chain-ledere at bruge mindre tid på at diskutere kvaliteten af ​​dataene og mere tid på at drive handlinger. Som et resultat vil disse innovationer bane vejen for, at AI kan blive en standard for fremtiden.

Kunne du tænke dig at få inspiration til, hvordan du skaber en mere datadrevet Supply Chain, så er du velkommen til at downloade dette whitepaper om AI.

Download whitepaperet her.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere