28.10.2013  |  Branchenyt

Min vej til SCM-jobbet: Trine Lumbye

Indhold fra partner Hvad er dette?

Trine Lumbye, ny supply chain manager i Effimat Storage Technology A/S, ser frem til at komme mere ned i maskinrummet i sit nye job.

Hvilke kvalifikationer har sikret dig din stilling?
Først og fremmest mit personlige drive og den erfaring inden for SCM, jeg har opbygget gennem mine 15 år i Velux. Dertil kommer min analytiske sans og lederevner.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Bo Svane

Hvor mit seneste job var ret strategisk, får jeg en væsentlig bredere rolle i Effimat, hvor det handler mere om drift. Det gik jeg specifikt efter, jeg vil gerne ned i maskinrummet i højere grad. Der er dog stadig masser af udvikling også.

Hvad tændte din lyst til at arbejde med SCM?
Jeg kan godt lide at arbejde med komplekse problemer, og dem møder man mange af inden for SCM. Det er sjovt, fordi der er så bred en berøringsflade med både kunder, leverandør, ja, hele værdikæden.

Da jeg startede i Velux som management trainee, mødte jeg en fantastisk arbejdsglæde i supply chain-organisationen og en meget visionær leder, der blev lidt af en rollemodel. Det medvirkede til, at jeg fortsatte i SCM-sporet.

Hvad har du gjort for at brande dig selv?
Mit vigtigste brand er nok min væremåde og positive tilgang til livet. Ellers foregår det mest via mine netværk. Jeg har blandt andet i en årrække været med i et supply chain-netværk under Netværk Danmark. Det er mere et fagligt end personligt netværk, hvor vi mødes på hinandens virksomheder fire gange om året og diskuterer et tema.

Om Trine Lumbye

Uddannelse: Civilingeniør i virksomhedssystemer, Aalborg Universitet 1998.

Tidligere job: Logistikmanager for Norden og Baltikum, Velux 2013, executive assistant, Velux 2009.

Hvordan får andre et job som dit?
Gå målrettet efter det, du vil beskæftige dig med, og brug dit netværk. Find ud af, hvilke virksomheder din profil er attraktiv for, og hvordan du kan kvalificere dig, hvis du mangler nogle kompetencer.

Læs også: Min vej til SCM-jobbet: Trine Storgaard Nielsen

Vær desuden systematisk i din research og tænk gerne i nye indfaldsvinkler, det er ikke gjort med at sørge efter stillingsannoncer på nettet. 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere