09.12.2013  |  Branchenyt

Min vej til SCM-jobbet: Pedro Maestrelli

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pedro Maestrelli, managementkonsulent i Implement Consulting Group, har vundet DB Schenker-prisen for bedste SCM-speciale på CBS.

Tillykke med prisen. Hvad kan du bruge den til karrieremæssigt?
Jeg kan helt klart bruge prisen til at skabe opmærksomhed omkring min professionelle profil. Som nyuddannet kan jeg vise, at jeg har tilegnet mig nogle kvalifikationer, og en viden, som kan bruges umiddelbart ude i virksomhederne.

Læs mere: Min vej til SCM-jobbet: Michael Rasmussen

Specialet eksemplificerer, hvordan man på en simpel og forståelig måde kan håndtere komplekse logistiske problemstillinger med dynamisk modulering i Excel. At være dygtig til at mindske kompleksitet, og derigennem skabe værdi for både kunder og selve forsyningskæden, er der stor efterspørgsel på.

Jeg er meget glad for prisen, fordi den viser, at virksomhederne har behov for det, jeg har beskæftiget mig med i opgaven.

Hvilket job har du om fem år?
Jeg sigter højt og vil gerne være senior manager inden for SCM i konsulentbranchen. Om ti år er jeg forhåbentlig COO eller partner i Implement. Lige nu fungerer jeg som generalist, men jeg vil gerne specialisere mig inden for et eller to områder og derefter fokusere på supply chain-strategi. Det er nødvendigt, hvis man gerne vil stige i graderne.  

Hvad er det bedste ved at arbejde med SCM?
Dynamikken i, at SCM udvikler sig konstant. Det giver incitament til at lære mere og holde sig opdateret på de makroøkonomiske forandringer, der betyder, at problemløsningerne aldrig er de samme.

Om Pedro Maestrelli

Uddannelse: Cand.merc. i SCM, CBS, 2013.  

Tidligere job: Senior Leadership Support, IBM, Business Developer, Volvo Technology. 

Hvad skal de 10.000 kroner, der følger med prisen, bruges til?
Jeg vil gerne søge om permanent ophold i Danmark, da jeg er kommet hertil fra Brasilien for fem et halvt år siden. Resten skal gå til at tage et dansk kørekort. Er der penge tilbage, vil jeg gerne sætte dem til side til en MBA-uddannelse i USA.

Læs mere: Min vej til SCM-jobbet: Trine Lumbye

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere