24.04.2015  |  Strategi & ledelse

Min vej til SCM-jobbet: Ida Skov Jensen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cand.merc. Ida Skov Jensen synes, at det bedste ved SCM er den dynamiske hverdag og store berøringsflade, som faget giver.

Hvorfor har du valgt SCM-vejen? 
Jeg kan godt lide at skabe resultater og have mange bolde i luften. Desuden har jeg altid haft en stor interesse for matematisk forståelse og optimering. Inden for SCM kan man have mange forskellige kasketter på og være med i mange forskellige projekter fra idé- til implementeringsfasen, og det er rigtig spændende. Fordi man både arbejder individuelt og i samarbejde med andre, får man et godt overblik over hele value chain og alle processerne.  

Hvad er det bedste ved at arbejde inden for SCM?
Det allerbedste er, at man har en dynamisk hverdag og en stor berøringsflade, hvor man kommer rundt i mange forskellige afdelinger. Man kan være generalist og specialist på samme tid. Det er spændende, at man er med til at skabe et produkt, som tilfredsstiller slutbrugernes forventninger.

Hvilket job har du om fem år?
Lige nu har jeg to ønskejob. Det ene er at have ansvaret for udvikling og optimering af leverandørsamarbejder. Det andet er leder inden for SCM-projekter i en større virksomhed. Jeg har p.t. en stor interesse i produktionsvirksomheder og går meget efter udfordrende opgaver. Om virksomheden er inden for elektronik-, tekstil- eller fødevarebranchen, spiller en mindre rolle.   

Hvad er dit bedste karriereråd?
Hvis man gerne vil gøre karriere, skal man ikke være bange for at gå forrest og være målrettet. Min erfaring er, at det er væsentligt selv at foreslå optimeringer og forandringer i virksomheden. Desuden er det vigtigt at fokusere på de menneskelige aspekter. Resultater skabes efter min mening bedst i fællesskab og ved at have et tværorganisatorisk fokus. Derfor er det vigtigt, at man bruger sin indlevelsesevne og benytter situationsbestemt kommunikation.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere