02.02.2022  |  Planlægning

Man lykkes bedst hvis man har en agil og eksperimenterende tilgang til udvælgelse af en planlægningsløsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

At evaluere en Supply Chain Planlægnings løsning kan være en omfattende opgave. Med en agil, eksperimenterende og lærende tilgang kan man forøge mulighederne med at lykkes med en succesfuld udvælgelse.

Supply Chain organisationer skal hurtigt kunne vurdere nye digitale strategier og Supply Chain Planlægnings løsninger for at fremskynde deres digitale forretning. Det kan være nødvendigt for at kunne klare sig i konkurrencen. Det er nødvendigt at vurdere og identificere automatiseringsmuligheder, mens man understøtter organisatoriske ændringer.

Spørgsmålet er hvordan man strækker organisationernes nuværende måde at tænke og arbejde på, samtidig med at man leverer på hastighed og fleksibilitet når man skal udvælge en ny planlægningsløsning?

Svaret er kort at: 

  • Supply Chain-organisationer bør lægge større vægt på test, eksperimentation og læring, når de vurderer Supply Chain-planlægningsteknologi.
     
  • De bør adoptere en agil tankegang, når de overvejer nye Supply Chain-planlægningsteknologier. De bør undgå risikable og dyre projekter med lange cyklustider.
     
  • De bør bygge pilotprojekter og skabe bevis for deres koncept i evalueringssprocessen for at få skabt værdi og fleksibilitet og samtidig mindske risiko og usikkerhed. Hvis de ikke gør det, risikerer de, at virksomheden går glip af forretningspotentiale.

Få nogle brugbare råd i dette blogindlæg. Se mere her. 

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere